Domaća natjecanja

Kadeti i kadetkinje "otvaraju" nastavak sezone

Dok se atletska elita sprema za nastavak SP u Daegu, naši kadeti i kadetkinje spremaju se za sutrašnje novo natjecanje. Deveti mjesec donosi nam nova atletska uzbuđenja, a s njima počinjemo baš sutra, u Čakovcu će se održati kvalifikacije Kupa Hrvatske za kadete i kadetkinje.

Polumaraton "Topusko 2011"

Povodom obilježavanja obljetnice oslobođenja Topuskog i blagdana Velike Gospe danas je održana 10. međunarodna atletska utrka „Topusko 2011“ u dužini od 16km. Boje našeg kluba branili su Matea Matošević, Bruno Erent, Goran Grdenić i Mladen Meštrović i svi su imali zapažene rezultate!

Beskrajan dan u Rijeci

Prvi dan vrlo dugačkog pojedinačnog natjecanja za kadete i kadetkinje te mlađe kadetkinje i kadetkinje počeo je u 16h, a završio u 22h, toliko o vremenskom periodu. No posvetimo se puno ljepšim stvarima, a to su 4 zlatne, 3 srebrne i 3 brončane medalje!

Pregršt medalja drugoga dana!

Na zagrebačkim Sveticama održao se i 2.dan pojedinačnog PH za juniore i juniorke. Sveukupno smo osvojili čak 19 medalja, najviše od svih klubova, u omjeru od 4 zlatnih, 7 srebrnih i 8 brončanih medalja!

Papa u Zagrebu, Agram u Varaždinu

Završen je 1.dan Ekipnog PH i Kupa Hrvatske za seniore i seniorke. Agramerke vode u poretku Kupa Hrvatske (140) i drugoplasirane su u poretku ekipnog natjecanja (8490) dok Agrameri zauzimaju 3.mjesto u ekipnom (7366), a 4.mjesto u Kupu Hrvatske (52)!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook