Statistika

VIDEO: Hrvatski rekorderi u 2018. godini - čak 18 naših članova postavilo novih 25 rekorda!

Ostvariti državni rekord nije nikada jednostavan zadatak jer je u povijesti hrvatske atletike u većini disciplina bilo izuzetnih pojedinaca i štafetnih postava, čiji rezultati su teško dostižni, pogotovo u seniorskoj konkurenciji. A što reći za godinu u kojoj su naši atletičari postigli učinak naveden u naslovu – (po broju ljudi) najbolji od osnutka našeg kluba!

Pojedinačno i štafetno osvojene medalje za 2018: Čukman i Vukančić predvode nikad brojniju listu!

Novu spektakularnu godinu za nas obilježili smo s novim sjajnim brojevima u području 319 osvojenih medalja za 2018. godinu među kojima se ističe njih 122 zlatnih kao i 93 srebrne i 104 brončane.

U tom smislu ponovno pred kraj godine koristimo priliku za tradicionalni statistički pregled koji daje jedan dodatan uvid u odlične uspjehe naših atletičara i atletičarki na pojedinačnim, ali i štafetnim natjecanjima koja se tiču prvenstava Hrvatske takvog tipa.

Nikad više pregleda stranice na internetu: Posjećenost, demografija i ostala tehnologija za 2017. godinu

Svaka godina donese nam neki napredak u određenom segmentu koji od gotovo samih početaka bilježi Google analytics. Tako smo na početku godine standardno za vas pripremili generalne podatke o posjećenosti stranice u više stavki, demografske podatke, internet preglednicima, operativnim sustavima i rezolucijama ekrana koje se najviše koriste na našoj stranici.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook