Statistika

Pojedinačno i štafetno osvojene medalje za 2018: Čukman i Vukančić predvode nikad brojniju listu!

Novu spektakularnu godinu za nas obilježili smo s novim sjajnim brojevima u području 319 osvojenih medalja za 2018. godinu među kojima se ističe njih 122 zlatnih kao i 93 srebrne i 104 brončane.

U tom smislu ponovno pred kraj godine koristimo priliku za tradicionalni statistički pregled koji daje jedan dodatan uvid u odlične uspjehe naših atletičara i atletičarki na pojedinačnim, ali i štafetnim natjecanjima koja se tiču prvenstava Hrvatske takvog tipa.

Nikad više pregleda stranice na internetu: Posjećenost, demografija i ostala tehnologija za 2017. godinu

Svaka godina donese nam neki napredak u određenom segmentu koji od gotovo samih početaka bilježi Google analytics. Tako smo na početku godine standardno za vas pripremili generalne podatke o posjećenosti stranice u više stavki, demografske podatke, internet preglednicima, operativnim sustavima i rezolucijama ekrana koje se najviše koriste na našoj stranici.

Nazovi AGRAM radi pobjede: Ponovno trostruki 'hat-trick' Kupova Hrvatske + rekordnih 4 uzastopnih ekipnih juniorskih naslova (VIDEO)

Nakon što smo prošle godine prvi u ovom mileniju uspjeli osvojiti sva tri Kupa Hrvatske (seniorski, juniorski i kadetski) u sve tri kategorije (sveukupno, žene i muškarci), ove godine smo ponovili isto što je ujedno i ponovno jedan povijesni trenutak s obzirom da smo sada prvi kojima je to uspjelo dvije godine uzastopno!

Novi napredak i na internetu: Posjećenost, demografija i ostala tehnologija na našoj stranici za 2016. godinu

Osim napretka u sportskom smislu, evidentan je napredak i na našim internetskim stranicama koji bilježi Google analytics. Pripremili smo općenite podatke o posjećenosti stranice u više stavki, demografske podatke, internet preglednicima, operativnim sustavima i rezolucijama ekrana koje se najviše koriste na našoj stranici.

Posjećenost, demografija, preglednici, OS i rezolucije na internetskoj stranici za 2015. godinu

Predstavljamo detaljnije statističke podatke vezane uz našu stranicu za 2015. godinu pod pokroviteljstvom Google Analyticsa. Za početak vam donosimo općenite podatke o posjećenosti stranice u više stavki, demografske podatke, internet preglednicima, operativnim sustavima i rezolucijama ekrana koje se najviše koriste na našoj stranici.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook