Vijesti

Veseli (11.) rođendanski petak u Agramu

Po prvi puta se dogodilo i to, da jedan Veseli petak datumom točno dolazi na dan (12.10.) kada je osnovan naš klub. Preciznije rečeno, radi se o 11. rođendanu kojeg ćemo ponovno proslaviti u druženju i zabavi na koju su po običaju, svi koji se osjećaju tako, imaju poziv.

RAZOČARANJE Ovogodišnji organizatori susreta U16 reprezentacija ukinuli svečanost podjela medalja

Po prvi puta otkada je ovog natjecanja i susrete petero država (Hrvatska, Češka, Mađarska, Slovačka i Slovenija) u mađarskom Gyoru se dogodio do sada neviđeni presedan u kojem je u potpunosti izbačena svečana podjela medalja po disciplinama već su se proglašavali najbolji pojedinac i pojedinka iz svake reprezentacije uz (samo) sveukupni poredak Hrvatske ekipe koja je tako bila četvrtoplasirana.

NIKAD UVJERLJIVIJI Agrameri ponovno super dominantni pobjednici seniorskog Kupa Hrvatske!

Iako nisu osvojili najviše bodova (prošle godine 4 boda više), Agrameri su ponovno ostavili sjajan dojam, jedne velike i moćne ekipe u svim granama. Tako su na ovogodišnjem seniorskom Kupu Hrvatske dečki osvojili velikih 574 bodova dok su Dinamo-Zrinjevac i Kvarner drugi s 196,5 odnosno 158 bodova. Usporedno s prošlom godinom, radi se o još uvjerljivijoj pobjedi i potvrde povećanja kvalitete u našim redovima.

MLAĐESENIORSKO PPH Mrčić i Šrut povezali sva tri naslova na otvorenom, Islamijev trijumf i niz srebrno-brončanih odličja

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i seniorke (do 23 godine) ponudilo nam je još posebnih trenutaka. Vrijedi istaknuti kako smo u sveukupnom zbroju osvojili čak 31 medalju od čega 15 zlatnih, 8 srebrnih i 8 brončanih čime su naši atletičari i atletičarke više nego najuspješniji klub natjecanja!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook