Domaća natjecanja

4. kolo HALS-a mlađe kategorije: Nova ekipna pobjeda limača

Lovro Fulgosi, Marko Orešković, Mateo Jurišić i Ivan Vukančić (s lijeva na desno) Foto: AK Agram Lovro Fulgosi, Marko Orešković, Mateo Jurišić i Ivan Vukančić (s lijeva na desno)

Dan nakon kadetskog Kupa Hrvatske u Čakovcu se održalo 4. kolo Hrvatske atletske lige sjever u kojem su pravo nastupa imale mlađe dobne kategorije. Preciznije, mlađi kadeti i mlađe kadetkinje te limači i limačice.

Na 60m prve tri pozicije pripale su našim članovima, Marku Oreškoviću, Lovru Fulogsiju i Mateu Jurišiću. Marko je bio najbrži kao jedini natjecatelj ispod 9 sekundi, preciznije, radi se o vremenu od 8.76! Lovrino vrijeme u cilju iznosilo je 9.06, a Mateovo 9.28.

U nešto dužoj utrci od 200m nastupao je Ivan Vukančić i s vremenom od 29.87 zaslužio je sveukupno 2. mjesto. Ubrzo zatim je nastupao na skoku u dalj i ovaj puta najdalje skočio do 3.95. Rezultat vrijedan 6. mjesta, a još bolji bio je Marko skočivši 4.37 i tako je osvojio 3. mjesto.

Lovro je bacao vortex (130g), a za najdalji hitac suci su izmjerili 35.19. Rezultat vrijedan 8. mjesta.

Prava dominacija uslijedila je na kraju programa u štafetama gdje su Lovro, Ivan, Mateo i Marko stigli do izrazito uvjerljive pobjede istrčavši 35.60!

Kod mlađih kadetkinja od naših je nastupila Hana Ostojić u disciplinama 60m i 300m. Kraću dionicu istrčala je za 9.03 i osvojila 9. mjesto, a još bolja bila je u drugoj disciplini kao osmoplasirana s 47.84. Mihael Fitz bio je naš mlađi kadet koji je trčao 60m i tamo je bio 4. vremenom 8.45.

U ekipnom poretku vrijedi istaknuti treću (od četiri mogućih, a u tom jednom nisu pobijedili jer nisu uopće nastupali) pobjedu naših limača s osvojenih 107 (jedini troznamenkasti) bodova. 

Čestitamo!

  • Natjecanje: Hrvatska atletska liga sjever - 4.kolo, mlađe kategorije
  • Mjesto: Čakovec
  • Datum: 7.9.2014.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook