Domaća natjecanja

Grdenić do druge uzastopne pobjede na Karlovačkom ceneru

Ponovno najbolji u Karlovcu - Goran Grdenić Foto: Renato Branđolica Ponovno najbolji u Karlovcu - Goran Grdenić

Točno 250 natjecatelja je nastupilo na novom izdanju Karlovačkog cenera koji se ponovno održao u večernjim satima, a nama je još bitnija vijest kako je ponovno do pobjede u ovoj utrci stigao Goran Grdenić!

Duljina utrke se nije mijenjala, 4 kruga po dionicama dugačkim 2.5km donose utrku od 10km.

Goran je publici ponudio još brže izdanje naspram prošle godine kada je u cilj ušao s 31:55. Ovaj puta je još uvjerljivije pobijedio s vremenom 31:41 što će ujedno biti i njegov novi osobni rekord na cestovnih 10km!

Tempo 3:10 minuta po kilomteru ovaj puta nitko nije mogao pratiti i ponovno možemo reći kako se Goran nalazi u vrlo dobroj formi i nadamo se kako ćemo tijekom sezone gledati još njegovih ovako dobrih utrka.

Na postolju mu se pridružio još jedan Agramer, Antun Pavelić, njemu je pripalo 3. mjesto! On je u cilj ušao s vremenom 33:22 što će također biti njegov novi osobni rekord u ovoj disciplini.

Mladen Meštrović u svom bogatom kalendaru prepunom utrka našao je mjesto i za ovu karlovačku, osvojio je 35. mjesto istrčavši 42:39. Ujedno je u kategoriji M45 zauzeo još bolje, 5. mjesto.

U ženskoj konkurenciji svoj prošlogodišnji uspjeh ponovila je Matea Matošević koja je istrčala 35:38 i tako završila utrku kao drugoplasirana! Također je bila brža naspram prošle godine, za jednu sekundu. U cilju joj se kasnije pridružila Petra Štefanović na 51. mjestu u istrčanom vremenu 53:23.

Čestitke našima na osvojenim mjestima i istrčanim vremenima!

  • Natjecanje: Karlovački cener
  • Mjesto: Karlovac
  • Datum: 13.6.2014.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook