Domaća natjecanja

Livaković pobjednica 7. kros utrke Volim trčanje

Pred start utrke Foto: volim.trcanje.hr Pred start utrke

U nedjelju se na savskom nasipu kod boćarskog doma ponovno trčalo i to staze duljine 2,5 i 11.5km u različitim dobnim kategorijama.

Na utrci dugačkoj 2km prva u cilj stigla je naša Josipa Livaković s vremenom 7:28! Pobijedila je kao jedna od najmlađih natjecateljica u konkurenciji od 42 trkačice i tako još jednom pokazala kako joj odlično 'leže' i vanstadionske utrke.

Nešto manje trkača odazvalo se na istoj dionici gdje je nastupao Tomislav Krstanović, u cilj je ušao s 6:58 i time zauzeo 8. mjesto.

Zoran Poznanović i mladi Marko Gavrančić (rođen 2000. godine) nastupali su na 5km. Zoranu je pripalo 8. mjesto s vremenom 18:36, a Marko je kao 71. ušao u cilj s vremenom 27:32. Kod žena imali smo još mlađu predstavnicu, Ana Kovač (rođena 2002. godine) je uspješno završila utrku istrčavši 37:11.

U najdužoj utrci programa trčali su Mladen Meštrović i Sanja Knežević. Meštar je u cilj ušao kao 17. u vremenu 53:29 dok je Sanja bila devetoplasirana. Zanimljivo, spomenutu dionicu istrčala je točno 1 sat.

Održale su se i dječje utrke čijih rezultata još uvijek nema, suprotno najavama (danas su trebali biti objavljeni).

Sudeći prema informacijama koje pristižu s različitih strana, odaziv je ponovno bio odličan, drago nam je vidjeti da je trčanje i dalje "in".

Čestitamo našim članovima na istrčanim utrkama i rezultatima!

  • Natjecanje: 7. kros utrka Volim trčanje
  • Mjesto: Zagreb
  • Datum: 8.6.2014.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook