Ostalo

Božićna utrka 2018

Svake godine 24. prosinca imamo Božićnu utrku, a tako će biti i ove godine kada nam kalendarski taj dan 'pada' na ponedjeljak.

FOTO IN MEMORIAM Josip Baričić

Osim prigodnog teksta i jučerašnje objave, koristimo trenutak za oproštaj od velikog atlletskog djelatnika i putem jedne male galerije na Instagramu ili Facebook stranici.

Veseli (11.) rođendanski petak u Agramu

Po prvi puta se dogodilo i to, da jedan Veseli petak datumom točno dolazi na dan (12.10.) kada je osnovan naš klub. Preciznije rečeno, radi se o 11. rođendanu kojeg ćemo ponovno proslaviti u druženju i zabavi na koju su po običaju, svi koji se osjećaju tako, imaju poziv.

Više od vikenda za pamćenje

Iako smo u petak u najavi natjecateljskog vikenda osim atletskih natjecanja iskoristili priliku za lijepe želje u nogometnom finalu (pritom odmah i čestitali neovisno na ishod, i pri toj čestitki i dalje ostajemo, naravno), ispostavilo se kako su se one još bolje i ljepše stvari dogodile poslije utakmice, i to za ponedjeljak, a sigurno će se sve skupa 'razvući' na još koji dan više. A onda za mnoge slijedi povratak u nešto malo bolniju realnost...

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook