Domaća natjecanja

Miting otvorenja sezone nudi niz atletskih uzbuđenja i događaja

Miting otvorenja sezone Foto: AK Agram Miting otvorenja sezone

Prijave su završile jučerašnjim danom i jasno je kako nas očekuje novo uzbudljivo izdanje našeg mitinga.

Osim brojne domaće konkurencije, pristiglo nam je puno prijava i upita iz ostalih 7 zemalja i može se reći kako je naš miting poprimio jedan 'međunarodni štih'.

Neka iznenađenja ćemo zasad sačuvati, ali neka već i sad otkriti. Tako nam dolazi Joška Kereši (jedan od ponajboljih trenera za šprint na ovim prostorima) sa skupinom atletičarki iz samog sjevera susjedne Srbije, iz grada Subotice.

Podsjećamo kako na samom startu natjecanja počinje ženski skok u vis (16:30h), a očekujemo nastup Ane Šimić, o kojoj smo već ranije pisali.

Na skoku u dalj bi trebali gledati najbolje domaće daljaše - Dino Pervan, Marko Prugovečki, Ivan Pucelj, a tu će biti i nešto mlađi, ali ništa manje opasniji naš član Filip Pravdica, a ne zaboravljamo ni na Ivana Gagru. Tko će od njih pobijediti na samom startu sezone i koliko će tko najdalje skočiti, ostaje nam za vidjeti u subotu, skok u dalj počinje u 17:20h.

U središtu pažnje zasigurno će biti memorijalna disciplina skoka u vis, prema dosadašnjim najavama, ponovno nam stiže Haris Selimović, prošlogodišnji pobjednik s preskočenih 215cm, a račune će mu pokušati pomrsiti naš dvoranski seniorski prvak Hrvatske, Paolo Lazarić uz još nekolicinu natjecatelja iz susjednih zemalja.

Uz skakačke discipline, održat će se i bacačke discipline, kugla za mlađe juniorke i seniorke te disk za mlađe juniore, juniore i seniorke. Ponudili smo niz dobnih kategorija u ovim tehničkim disciplinama.

Velik broj prijava pristigao je na preostalim disciplinama 100m, 400m i 800m pa čak i 5000m, uostalom, sutrašnje startne liste će vam sve otkriti.

Vremenske prognoze za subotu variraju i moramo biti optimistični. Uostalom, za još više informacija i aktualnosti možete nas pratiti na našoj Facebook stranici.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook