Ostalo

Atletska škola i vrtić s vama kroz cijelu godinu

Atletski klub Agram najuspješniji je klub u Hrvatskoj. Naši atletičari i atletičarke redovito postižu hrvatske rekorde, osvajaju medalje, ekipna i kup natjecanja. Redoviti su članovi hrvatske reprezentacije na međunarodnim natjecanjima od najmlađih do najstarijih dobnih kategorija i natječu se na atletskim natjecanjima najveće razine. U sve to možete se uvjeriti sami pretražite li našu internetsku stranicu.

Velika američko-rumunjska FOTO i VIDEO reportaža

Nakon završetka Svjetskog juniorskog prvenstva u Eugeneu i Balkanskog seniorskog prvenstva u Pitestiju donosimo različite zanimljive foto i video materijale (ne utrke). Neke od njih smo objavljivali na našem YouTube kanalu odnosno Instagram profilu, a sve preko naše Facebook stranice.

Veseli petak u Agramu

Tjedan u kojem nema pojedinačnog prvenstva Hrvatske iskoristit ćemo za novi Veseli petak u ovoj godini, 21.2.2014., nakon 19h.

Pratite Atletski klub Agram na Instagramu

Pratimo sve trendove na socijalnim mrežama, a očigledno kako je u posljednje vrijeme na ovim prostorima svoj uspon doživio (i doživljava) Instagram - to nam je odmah bio znak da je vrijeme i da mi kreiramo profil.

Ususret prvom dijelu sezone u 2014. godini

Prošlu 2013. možemo pamtiti po nizu lijepih trenutaka, u konačnici potvrda svega toga došla je prije desetak dana kad smo proglašeni najuspješnijim klubom. No došao je trenutak da se okrenemo 2014. godini i natjecanjima koja slijede.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook