Ostalo

Počinje bogati atletski rujan

Bliži nam se jesen Foto: antenazadar.hr Bliži nam se jesen

Kvalifikacije kadetskog Kupa Hrvatske poslužile su kao uvod za sva natjecanja koja nas čekaju u 9. mjesecu.

Već sutra u Varaždinu će se održati Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i seniorke, nadamo se dobrom vremenu i uvjetima za sve atletičare i atletičarke koji ovdje nastupaju. Preliminarne startne liste možete pronaći u linku ispod članka.

Zatim velik međunarodni događaj Zagreb čeka u utorak kada je na rasporedu 66. izdanje Hanžekovićevog memorijala uz Erste Plavu Ligu te dan ranije posebno izdanje bacanja kugle na zagrebačkim fontanama. Očekuju se nastupi i naših članova, iako još 100% informacije nemamo pa se nećemo zaletavati.

Posebno nas vesele nastupi naših članova na EPL-u koji će se održati prije samog mitinga, s tim da će posljednje dvije utrke biti održane u sklopu ovog natjecanja World Challenge razine.

Domaća natjecanja nastavljaju se iduće vikende, tako nas 10. i 11. rujna očekuje finale seniorskog Kupa Hrvatske u Zagrebu, a tjedan dana kasnije isto natjecanje, ali za uzraste kadeta i s mjestom događanja u Rijeci. Dan poslije, u nedjelju, u Varaždinu se održava polumaraton, a u sklopu njega održat će se i Ekipno prvenstvo Hrvatske.

Posljednji vikend rujna u subotu donosi međunarodni susret kadetskih reprezentacija (petoboj), a nedjelja Ekipno juniorsko prvenstvo Hrvatske na stazi u Zagrebu.

Toliko ukratko o svemu, želimo svima puno sreće i što uspješniji mjesec!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook