Ostalo

2 u 1 objektiva Renata Branđolice

Pristigle su nam nove fotografije s Međunarodnog atletskog mitinga Dinamo 2013 i Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za seniore i seniorke, sveukupno njih 155!. Autora tih fotografija mnogi od vas već znaju, radi se o našem dragom prijatelju - Renatu Branđolici.

Hvala vam svima!

Zadovoljni smo ovosezonskim izdanjem Mitinga otvorenja sezone, ali sve to ne bi bilo moguće bez natjecatelja, gledatelja i svih onih koji su sudjelovali u njegovoj organizaciji.

Sretan Uskrs

Na blagdan kad slavimo radost življenja i život, želimo vama i vašim bližnjima svako dobro!

Ministar Jovanović predstavio 20 najizvrsnijih znanstvenih novaka

Odbor za podjelu državnih nagrada za znanost, u dogovoru s članovima stručnih povjerenstava prema područjima znanosti, odabrao je 30 ljudi. Ministarstvo je njihove prijave proslijedilo Međunarodnome znanstvenom savjetu koji je izbor suzio na 20 najizvrsnijih. Upravo među tih 20 ljudi nalazi se naš (ovosezonski novi) član, Ante Mimica (Prirodoslovni-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu)!

Mamić razotkrio Murićev tajni identitet

Nakon odlaska Dinamove mlade nade Matea Kovačića u talijanski Inter FC, Zdravko Mamić je na posljednjoj u nizu svojih presica otkrio svog tajnog aduta u liku našeg trenutačnog člana - Gorana Murića! Donosimo našu verziju priče...

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook