Ostalo

Devet godina Atletskog kluba Agram

9. obljetnica rada Foto: AK Agram 9. obljetnica rada

Datum 12.10. pamtimo po obljetnici osnutka našeg kluba, događaja koji se zbio pomalo davne 2007. godine i samim time danas naš klub slavi svoj 9. rođendan!

Polako, ali sigurno plovimo i prema prvoj 'desetki', ali po mnogočemu pamtit ćemo ovaj rođendan počevši od sjajnih rezultata postignutih ove sezone, a ona još nije ni gotova (za sve).

Posebno ćemo istaknuti kako smo 2. put u povijesti proglašeni najboljim klubom u Hrvatskoj što je podatak koji sada prepoznaje sve više i više ljudi u Hrvatskoj.

U nekim stvarima se u ovim rođendanskim tekstovima zasigurno ponavljamo, ali naprosto se moramo zahvaliti svima koji doprinose, pomažu i sudjeluju u radu i rezultatima našeg kluba.

Pritom se ovo ne odnosi na atletičare, atletičarke i stručni stožer uz upravu već na sve sponzore, profesore, prijatelje i simpatizere našeg kluba... Sigurno ima još koja kategorija, ali to ostavljamo vama da se svrstate u jednu od njih.

Nastavljamo dalje i pozivamo sve koji mogu i žele, da postanu dio naše atletske priče (ako već nisu).

Ne mislimo pritom samo u realnom svijetu, podsjećamo vas kako je tu onaj virtualni gdje uz našu klupsku stranicu koju sad pregledavate vrlo smo aktivni na socijalnim mrežama. U to se možete i sami uvjerite posjetite li našu Facebook stranicu, Twitter ili Instagram profil kao i YouTube kanal.

Sretan nam i vam 9. rođendan!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook