Ostalo

Prvenstvo Hrvatske u štafetama je potpuni uspjeh, slijedi Miting otvorenja sezone 2018

Prvenstvo Hrvatske u štafetama natjecanje je nastalo prije sada već tri godine kada je u razdoblju prijedloga klubova prema savezu stigao i naš, upravo za kreaciju natjecanja koje je nadležna komisija (natjecateljska) prihvatila i već u startu činio se to kao dobar potez, a sada što vrijeme više odmiče možemo reći kako je to bio vrhunski potez jer u ovom trenutku vjerojatno se radi o našem trenutačno najkvalitetnijem i najmasovnijem natjecanju državne razine (s proglašavanjem prvaka i podjele medalja) koje imamo.

VIDEO: Kako je nasta(ja)la prva prava atletska dvorana na Velesajmu

Ovog tjedna počeli su i prvi treninzi u novoj dvorani pa smo vam u tom smislu pripremili kratki rezime većine stvari koje smo u proteklih godinu i pol dana objavljivali na našoj stranici i društvenim mrežama. Na jednom mjestu tj. jednom videu. U prijevodu, gledate lijep prikaz preobrazbe 'ružnog pačeta' u 'labuda'.

Dvoransko domaći-međunardni vikend: Seniorska subota u Istanbulu, mlađekadetska nedjelja u Rijeci (FOTO)

Prije nego što iduću subotu 'krstimo' zagrebačku dvoranu na prvom njezinom natjecanju, red je da ispratimo kako treba nova dva natjecanja, prvo nas u subotu 17.2 očekuje seniorsko izdanja Balkanskog dvoranskog prvenstva, a 18.2 i nedjelja očekuju posljednje ovogodišnje dvoransko natjecanje u Rijeci na kojem nastupaju mlađi kadeti i mlađe kadetkinje. 

VIDEO: 10 GODINA najboljeg kluba Hrvatske

Nakon jučerašnje dodatne potvrde najuspješnije klupske godine u kojoj smo ponovno proglašeni najboljim klubom (za 2017. godinu), došao je trenutak da na još jedan način obilježimo naših deset godina.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook