Ostalo

Više od vikenda za pamćenje

Iako smo u petak u najavi natjecateljskog vikenda osim atletskih natjecanja iskoristili priliku za lijepe želje u nogometnom finalu (pritom odmah i čestitali neovisno na ishod, i pri toj čestitki i dalje ostajemo, naravno), ispostavilo se kako su se one još bolje i ljepše stvari dogodile poslije utakmice, i to za ponedjeljak, a sigurno će se sve skupa 'razvući' na još koji dan više. A onda za mnoge slijedi povratak u nešto malo bolniju realnost...

Prvenstvo Hrvatske u štafetama je potpuni uspjeh, slijedi Miting otvorenja sezone 2018

Prvenstvo Hrvatske u štafetama natjecanje je nastalo prije sada već tri godine kada je u razdoblju prijedloga klubova prema savezu stigao i naš, upravo za kreaciju natjecanja koje je nadležna komisija (natjecateljska) prihvatila i već u startu činio se to kao dobar potez, a sada što vrijeme više odmiče možemo reći kako je to bio vrhunski potez jer u ovom trenutku vjerojatno se radi o našem trenutačno najkvalitetnijem i najmasovnijem natjecanju državne razine (s proglašavanjem prvaka i podjele medalja) koje imamo.

VIDEO: Kako je nasta(ja)la prva prava atletska dvorana na Velesajmu

Ovog tjedna počeli su i prvi treninzi u novoj dvorani pa smo vam u tom smislu pripremili kratki rezime većine stvari koje smo u proteklih godinu i pol dana objavljivali na našoj stranici i društvenim mrežama. Na jednom mjestu tj. jednom videu. U prijevodu, gledate lijep prikaz preobrazbe 'ružnog pačeta' u 'labuda'.

Dvoransko domaći-međunardni vikend: Seniorska subota u Istanbulu, mlađekadetska nedjelja u Rijeci (FOTO)

Prije nego što iduću subotu 'krstimo' zagrebačku dvoranu na prvom njezinom natjecanju, red je da ispratimo kako treba nova dva natjecanja, prvo nas u subotu 17.2 očekuje seniorsko izdanja Balkanskog dvoranskog prvenstva, a 18.2 i nedjelja očekuju posljednje ovogodišnje dvoransko natjecanje u Rijeci na kojem nastupaju mlađi kadeti i mlađe kadetkinje. 

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook