Ostalo

Veseli (11.) rođendanski petak u Agramu

Po prvi puta se dogodilo i to, da jedan Veseli petak datumom točno dolazi na dan (12.10.) kada je osnovan naš klub. Preciznije rečeno, radi se o 11. rođendanu kojeg ćemo ponovno proslaviti u druženju i zabavi na koju su po običaju, svi koji se osjećaju tako, imaju poziv.

Više od vikenda za pamćenje

Iako smo u petak u najavi natjecateljskog vikenda osim atletskih natjecanja iskoristili priliku za lijepe želje u nogometnom finalu (pritom odmah i čestitali neovisno na ishod, i pri toj čestitki i dalje ostajemo, naravno), ispostavilo se kako su se one još bolje i ljepše stvari dogodile poslije utakmice, i to za ponedjeljak, a sigurno će se sve skupa 'razvući' na još koji dan više. A onda za mnoge slijedi povratak u nešto malo bolniju realnost...

Prvenstvo Hrvatske u štafetama je potpuni uspjeh, slijedi Miting otvorenja sezone 2018

Prvenstvo Hrvatske u štafetama natjecanje je nastalo prije sada već tri godine kada je u razdoblju prijedloga klubova prema savezu stigao i naš, upravo za kreaciju natjecanja koje je nadležna komisija (natjecateljska) prihvatila i već u startu činio se to kao dobar potez, a sada što vrijeme više odmiče možemo reći kako je to bio vrhunski potez jer u ovom trenutku vjerojatno se radi o našem trenutačno najkvalitetnijem i najmasovnijem natjecanju državne razine (s proglašavanjem prvaka i podjele medalja) koje imamo.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook