Ostalo

Pokrenut portal atletika.hr

Logo Foto: atletika.hr Logo

Ovih dana je hrvatska atletika je dobila novi izvor vezan za događaje u hrvatskoj atletici (a pomalo i izvan nje).

Naime, pokrenut je portal atletika.hr, a kao ciljevi projekta sami navode:

Prezentirati ispravan način tjelovježbe, treninga, nutricionizma i sportskog načina života, obraćati se rekreativcima kroz svijet profesionalaca – to je Atletika.hr.

Atletika, kao jedan od najstarijih sportova, kroz svoje discipline i sve veći utjecaj predstavlja dio trenažnog procesa svakog sporta. Upravo zato Atletika.hr želi prenijeti najbolje od zdravog života, treninga i prehrane bilo kojem rekreativcu, drugim sportašima, profesionalcima i naravno – atletičarima.

Atletika.hr je nastala u suradnji s Hrvatskim atletskim savezom, a kroz praćenje i informiranje o uspjesima hrvatskih atletičara, klubova, trenera i organizacija ima zadatak popularizacije Atletike. Upravo je 2016. godina još jednom pokazala značaj hrvatske atletike. Na Olimpijskim igrama u Riu sudjelovalo je 10 atletičara koji su osvojili čak dvije zlatne medalje.

Osim sadržaja koje dijelom stvaraju najbolji atletičari i vrhunski treneri, svakim lajkom, podjelom i posjetom podržavate hrvatsku atletiku i daljnji razvoj novih, još uspješnijih generacija.

Bez ikakve sumnje, čeka ih puno posla, a mi im u svakom slučaju želimo puno uspjeha i što više ostvarenja navedenih ideja.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook