Ostalo

Započinje udarni tjedan: Balkansko prvenstvo, 'Hanžek', finale Dijamantne lige, mlađeseniorsko prvenstvo Hrvatske...

Rujan ove dugačke atletske sezone počinje zaista aktivno. Nakon domaćeg uvoda s regionalnim natjecanjem kao što je HALS, odmah na početku tjedna imamo na rasporedu Balkansko prvenstvo za seniore i seniorke koje će se održavati istovremeno kada i 69. izdanje Hanžekovićevog memorijala, ujedno i posljednji IAAF World Challenge.

Vikend za višeboje i Slovensku Bistricu

Ove godine malo su se drugačije poklopila natjecanja te će se Prvenstvo Hrvatske u višebojima za različite uzraste održavati kroz subotu i nedjelju, a u subotu nam je i popularni međunarodni miting u Slovenskoj Bistrici.

VIDEO: Ivana Lončarek u sportskoj rubrici "ZIP" na Z1

Ekipa Z1 televizije u sklopu svoje središnje informativne emisije iskoristila je naše snimke i porazgovarala s našom članicom o njezinim nedavnim uspjesima na seniorskom dvoranskom prvenstvu Hrvatske kao i nastavku sezone te vrhuncu za ovaj dio natjecateljske godine - Europskom prvenstvu u dvorani.

VIDEO: Atletski klub Agram, najbolji klub Hrvatske u 2018. godini

Kao što smo već i ranije izvijestili, prema Pravilniku o bodovanju uspješnosti klubova četvrtu godinu uzastopno (petu sveukupno) proglašeni smo najuspješnijim atletskim klubom Hrvatske od strane Hrvatskog atletskog saveza. Možemo nadodati kako je nedavno za iduću godinu objavljeno novo izdanje spomenutog dokumenta tako da možemo reći da je ovim dosadašnjim i zaključen jedan višegodišnji ciklus.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook