Ostalo

Balkanci 'testiraju' Kombank Arenu, mlađi kadeti-kinje na zadnjem dvoranskom PH, bacači-ce u Splitu na zimskom PH

Konačno izdanje dvorane u Kombank Areni, Beograd Foto: AK Crvena Zvezda Konačno izdanje dvorane u Kombank Areni, Beograd

Jedna od bogatijih atletskih subota ove godine je pred nama s obzirom na to da će se održati čak tri prvenstva. 

Najranije će krenuti bacači i bacačice, početak prvog ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske na otvorenom predviđen od 10:30h. Već je to svojevrsna tradicija za Zimsko bacačko PH koje je ove godine nešto ranije, pretpostavljamo radi Europskog dvoranskog prvenstva idući tjedan. Preliminarne startne liste možete pronaći u linku ispod članka.

U trenucima kada će natjecanje polako završavati ili se bližiti kraju, mlađi kadeti i mlađe kadetkinje zaključit će ovogodišnja dvoranska prvenstva Hrvatske u Rijeci. Odaziv je zaista dijametralno suprotan. Naime, prijavljeno je 125 mlađih kadetkinja što je svakako lijep broj, a s druge strane idemo u kontrast s mlađim kadetima kojih sveukupno ima samo 33. Preliminarne startne liste možete pogledati u linku ispod članka.

Krenimo od onog međunarodnog, Prvenstvo Balkana u dvorani za seniore i seniorke o kojem smo već ranije pisali počinje sutra od 12:30 i trebalo bi završiti 8 sati kasnije (uključujući proglašenja). Startne liste, konačnu satnicu i ostalo realnije je očekivati krajem dana.

Od ostalih informacija vrijedi napomenuti kako prema informacijama iz AK Crvene Zvezde prodaja karata ide sjajno, a jedina loša vijest je da kako stvari stoje, službenog tv prijenosa neće biti.

Sretno svima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook