Ostalo

VIDEO: Atletski klub Agram, najbolji klub Hrvatske u 2016. godini

Niz isječaka iz videozapisa Foto: AK Agram (screenshoot) Niz isječaka iz videozapisa

Prema Pravilniku o bodovanju uspješnosti klubova Hrvatski atletski savez proglasio nas je najuspješnijim klubom i u 2016. godini što nam je druga uzastopno priznanje i sveukupno treća od postojanja ovog poretka.

Ujedno je uspjeh postignut s rekordnim brojem bodova koji se u ovom sustavu pamti, a u ovoj godini pamtimo još toliko toga...

Prvi u povijesti Hrvatske osvojili smo preko 300 medalja (od čega imamo 105 prvaka Hrvatske) na pojedinačnim prvenstvima Hrvatske, Kup Hrvatske prvi puta u ovom mileniju osvojen je u sve tri kategorije na sva tri dobna natjecanja, niz međunarodnih uspjeha od činjenice da smo imali čak dvije olimpijke (Matošević i Šimić) na OI u Rio De Janeiru i puno kvalitetnih nastupa na svjetskim i europskim prvenstvima različitih kategorija...

Toliko je toga da jedan video nije dovoljan, ali njegova malo direktnija simbolika šalje poruku, mi brinemo o svojim članovima i članicama, djelujemo kao klub u smislu definicije te riječi i zato smo uspjeli ponoviti uspjeh iz 2015. godine, štoviše, čak smo ga nadmašili.

Svaka godina nosi svoja uzbuđenja i uspjehe te smo svjesni kako će 2017. biti drugačija, ali jedno je sigurno, glavna poruka videa neće se mijenjati i nastavljamo dalje u borbi, potrazi i želji za novim postignućima i uspjesima. Uživajte!

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook