Ostalo

Fantastično pojačanje prijelaznog roka: ANA ŠIMIĆ u Agramu!

Ana Šimić u 2016. konačno ima svoj klub Foto: Ian Walton/Getty Images Ana Šimić u 2016. konačno ima svoj klub

Velika, veličanstvena, sjajna vijest za početak 2016. godine! Hrvatska olimpijka, brončana s Europskog prvenstva, prvakinja Mediterana, sudionik svih velikih natjecanja i prestižnih mitinga Dijamantne lige, dolazi u naš klub!

S posebnim zadovoljstvom možemo najaviti kako završava višegodišnja trakavica i niz u kojem nije bila registrirana za ijedan hrvatski atletski klub. Postignut je dogovor s dosadašnjim klubom Zagreb-Ulixom, zadovoljavajuć za obje strane i u 2016. godini Ana Šimić nastupat će za Atletski klub Agram!

Skakačica u vis od 2007. godine nastupa na svim velikim natjecanjima (tada još mlađe dobne kategorije) i ne postoji veliko sportsko natjecanje na kojem nije nastupila.

Svoju bogatu sportsku biografiju posebno je 'začinila' 2014. godine u Zurichu na Europskom prvenstvu kada je osvojila brončanu medalju s aktualnim osobnim rekordom 199cm. Iste godine nastupila je i na Kupu Kontinenata gdje je također osvojila brončanu medalju, a za istaknuti je godinu dana ranije kada je osvojila zlatnu medalju na Prvenstvu Mediterana.

Prošla godina protekla je s prvim problemima uvjetovanim katastrofalnim uvjetima (iako je unatoč tome uspjela biti finalistica SP) u kojima je trenirala koji su sada poboljšani i vjerujemo kako će u svojim najboljim atletskim godinama koje tek slijede (1990. rođena) pokazati i ostvariti puni potencijal. Naravno, uz svog dugogodišnjeg trenera, Eduarda Josipovića.

Istinski smo oduševljeni smo ovakvim raspletom, osim što se radi o atletičaru dokazane svjetske klase, radi se i o jednoj pozitivnoj i skromnoj mladoj osobi. Posebno se veselimo Aninim skorašnjim ovosezonskim nastupima i samim time želimo joj što uspješniju 2016. godinu na svim natjecanjima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook