Ostalo

Hvala pokroviteljima Mitinga otvorenja sezone 2016: Makromikro grupa d.o.o., Metronet, Natural Wealth, Offset i PIK

Pokrovitelji Foto: izvori službenih stranica Pokrovitelji

Uz velike zahvale koje šaljemo i ovim putem, ukratko dijelimo informacije s vama o našim pokroviteljima.

Makromikro grupa d.o.o.

Osnovana je 2014. god., a nastala je spajanjem tvrtki Makromikro d.o.o. i Stublić Impex d.o.o., obje s dvadesetpetogodišnjom tradicijom i značajnim iskustvom na tržištu informatičke opreme, uredskog potrošnog materijala i papirnate konfekcije. Poslujemo na lokaciji Zagreb-Buzin, Bani 73/B, gdje je smješteno centralno skladište od 6000 m2, veleprodaja, računovodstvo i uprava. Trenutno zapošljavamo oko 130 djelatnika, a za efikasnu i promptnu isporuku koristimo vlastiti vozni park, te usluge kurirskih službi.

U našoj ponudi, između ostalog imamo:

  • - računalni hardware, software, pisače i potrošačku elektroniku
  • - potrošni materijal za pisače, fotokopirne i fax uređaje (tinte, tonere, termo folije i ribbone)
  • - uredski potrošni materijal (kuverte, registratore, fotokopirne papire, spajalice, spojnice, olovke, flomastere, tekst markere, fascikle, bilježnice, samoljepljive papire, ladice za spise...)
  • - uredsku opremu (uništavačke dokumentacije, klamerice, uređaje za plastificiranje i termo uvez, koševe za smeće, uredske stolice, vješalice...)
  • - baterije: Duracell, Panasonic i Agfa
  • - LED žarulje

U našem asortimanu je preko 10.000 artikala kako vlastite robne marke, tako i renomiranih svjetskih i domaćih proizvođača. Distributeri smo brendova kao što su: Brother, Lexmark, Emtec, T'nB, Print-Rite, Emstar, Double A, Deli, Stimy i Rapesco, i partneri tvrtki: HP, Canon, Epson, Lenovo, Xerox, Satzuma i drugih.

Osim same trgovine navedenom robom, posjedujemo i vlastitu proizvodnju kuverti sa i bez tiska, koje izvozimo i na tržište susjednih zemalja. Kvaliteta proizvoda i usluga, fleksibilnost i konkurentnost na tržištu, temelj su našeg poslovanja.

Vizija tvrtke je da postanemo jedno od najznačajnijih vele trgovačkih poduzeća u ovom segmentu, kako u zemlji tako i u regiji, kao i pružiti sigurnost i povjerenje da nas kupci prepoznaju kao dugoročnog partnera. Također djelujemo i putem naših šesnaest maloprodajnih poslovnica diljem Hrvatske, od čega je sedam smješteno na području grada Zagreba i Velike Gorice.

Kao ekološki osviještena tvrtka, preko naše sestrinske firme Makromikro d.o.o. možemo Vam pružiti uslugu zbrinjavanje elektroničkog otpada (otpisanog hardware-a, praznih tintnih i laserskih kazeta i sličnog potrošnog materijala), uz izdavanje zakonski propisane potvrde o zbrinjavanju istog. Jedna smo od rijetkih tvrtki koja uz prodaju informatičke opreme i potrošnog materijala za pisače, posjeduje dozvolu za obavljanje djelatnosti skupljanja, skladištenja i oporabe neopasnog otpada, izdanu od strane Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Republike Hrvatske.

Metronet

Vi imate poslovni problem – mi smo ovdje da ga riješimo!

Spojivši klasične telekomunikacijske i ICT usluge Metronet telekomunikacije d.d. su postale izbor broj 1 za poslovne korisnike u Hrvatskoj. Prepoznali smo da samo stalnim inovacijama i gradnjom vlastite širokopojasne mreže možemo mijenjati poslovnu komunikaciju i pratiti svjetske trendove.

Naše usluge i rješenja prvenstveno su namijenjena poslovnim korisnicima koji u svome djelovanju trebaju najrazličitije vrste glasovnih, podatkovnih, internetskih i IT usluga. No ono u čemu smo najbolji i izdvajamo se od ostalih je činjenica da je baš svaki od naših korisnika priča za sebe.

Prepoznajemo potrebe, želje i mogućnosti svakog od naših korisnika, među kojima su vodeće hrvatske kompanije te za svaku tvrtku stvaramo posebno skrojeno telekomunikacijsko i ICT rješenje, bez obzira na njegovu složenost. Jamčimo maksimalnu kvalitetu za minimalnu cijenu!

Od osnutka u svibnju 2005. godine Metronet je postao najrespektabilniji alternativni operator za poslovne korisnike i pouzdani partner za nekoliko tisuća tvrtki i državnih institucija, bez obzira na njihovu veličinu i profil.

Zapošljavamo oko dvije stotine visokokvalificiranih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom rada u hrvatskim i međunarodnim telekomunikacijskim tvrtkama. Njihovo znanje i iskustvo u vođenju poslovnih projekata i prepoznavanju potreba na brzorastućem hrvatskom telekomunikacijskom tržištu jamstvo su da možemo ispuniti sva očekivanja naših korisnika.

Pridružite se Metronetu i gradite posao budućnosti.

Natural Wealth

Milsing d.o.o.
Poduzeće je osnovano 1993. godine sa sjedištem u Zagrebu. Naša želja bila je približiti i ponuditi hrvatskom tržištu najkvalitetnije svjetske vitaminsko mineralne preparate te uz edukaciju potrošača promicati i propagirati orijentaciju zdravom načinu življenja.

Iste je godine Milsing d.o.o. predstavio hrvatskom tržištu paletu proizvoda Natural Wealth, vodećeg svjetskog proizvođača vitamina i minerala NBTY Inc. čime je Hrvatska postala dio svjetskog vitaminskog tima.

1999. godine NBTY je u Americi proglašen proizvođačem godine u kategoriji vitamina, minerala i dodataka prehrani te je korporacija koja za sobom ima 35 godišnju tradiciju potvrdila da pred njom stoji i svijetla budućnost. Isto priznanje ponovno mu je dodijeljeno za 2003. godinu. Kvalitetni proizvodi te profesionalno poslovanje prepoznati su od strane potrošača te je Milsing vrlo brzo osvojio hrvatsko tržište te postao jedan od najvećih distributera vitaminsko mineralnih proizvoda u ovom dijelu Europe.

Natural Wealth - Najbolji omjer cijene i kvalitete
Prema odluci hrvatskih potrošača, u nedavno održanom Best Buy Award istraživanju, Natural Wealth pruža najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o vitaminima, mineralima i dodacima prehrani općenito.

U ovom istraživanju mjerilo se iskustvo i zadovoljstvo hrvatskih potrošača omjerom cijene i kvalitete različitih proizvoda i usluga. U kategoriji: "Dodaci prehrani (vitamini i minerali koji se najčešće kupuju u ljekarnama)" uvjerljivo prvo mjesto osvojio je Natural Wealth.

Natural Wealth – Br. 1 u kvaliteti!

Natural Wealth jedini je nositelj zlatne QUDAL medalje za kvalitetu u Republici Hrvatskoj s maksimalnih pet zvjezdica u kategoriji dodaci prehrani (vitamini, minerali, aminokiseline, ekstrakti biljnih vrsta i sl.) koji dodatno obogaćuje uobičajenu prehranu radi očuvanja zdravlja.

Samo proizvodi i usluge koje su potrošači ocijenili najvišim ocjenama za kvalitetu u svojoj tržišnoj kategoriji mogu nositi prestižnu QUDAL - QUality meDAL zlatnu medalju vrhunske kvalitete.

Offset.hr

Renomirana tvrtka koja pruža samo kvalitetne usluge svojim klijentima te su u mogućnosti su odraditi i najzahtjevnije tiskarske projekte uz vrhunsku ekspertizu u području grafike. 

Ključ dosadašnjeg uspjeha upravo se i odražava kroz individualan pristup svakom klijentu zasebno, a pritom se uvažuju sve njegove posebnosti i specifičnosti, kao i poštivanje zadanih rokova isporuke. 

Offset je danas bitno ime na tržištu sa iskustvom, dugogodišnjom tradicijom te nesumnjivom kvalitetom proizvoda i usluga.

PIK Vrbovec

PIK Vrbovec nastao je 1961. godine na temeljima mesne industrije u vlasništvu Đure Predovića, osnovane još davne 1938. godine.
2005. godine PIK Vrbovec ulazi u sastav koncerna Agrokor te otada počinje vrlo intenzivan razvoj kompanije, koja svake godine bilježi rekorde u količini proizvedenih proizvoda.
 
Zahvaljujući značajnoj modernizaciji proizvodnih pogona i logističkih centara, kontinuiranom ulaganju u kvalitetu proizvoda i praćenju trendova te novoj poslovnoj filozofiji usmjerenoj prema tržištu i potrošaču, PIK postaje prepoznatljiv brand i tržišni lider u Hrvatskoj.
 
U svakom od tržišnih segmenata u kojima je prisutan svojim proizvodima, PIK proizvodi vrhunske robne marke, koje svojom kvalitetom mogu konkurirati najboljim svjetskim proizvodima. PIK-ove šunke, mortadela, trajne kobasice, Piko, hrenovke te PIK naresci su zahvaljujući svojoj vrhunskoj kvaliteti i povjerenju potrošača u svom segmentu tržišni lideri.
 
Početkom 2009. godine PIK je uveo na tržište i pakirano svježe meso pod PIK-ovom robnom markom, čime svojim potrošačima nudi pakirano crveno meso provjerene kvalitete i sigurnosti koju jamči uspostavljeni sustav sljedivosti, što omogućuje praćenje namirnice od uzgoja, prerade, proizvodnje, distribucije pa sve do polica trgovina.
 
U 2012. godini završene su još 3 velike investicije, a najvažnija je nova tvornica za proizvodnju trajnih kobasica kojom se značajno povećavaju kapaciteti u ovom segmentu. Danas je to najmodernija tvornica u regiji u koju su implementirana sva tehnološka dostignuća u proizvodnji. 
 
Važna investicija je i novi pogon za narezivanje i pakiranje proizvoda, trenutno najmoderniji pogon u ovom dijelu Europe. Uvođenjem nove, vrhunske tehnologije narezivanja proizvoda prilagođavamo se svjetskim prehrambenim trendovima i uvodimo nove, inovativne proizvode na tržište. Program PIK narezaka prati promjene suvremenog načina života, a prednosti narezaka su prvenstveno u čuvanju svježine proizvoda, uštedi vremena potrošača i praktičnosti. 
 
Uz proizvode pod robnom markom PIK, proizvodi se i odabrani asortiman pod brandom Sljeme dobro poznate kvalitete brojnim hrvatskim potrošačima.
PIK-ovi proizvodi izvoze se i na strana tržišta, pri čemu izvoz u ukupnoj godišnjoj prodaji sudjeluje s 10 posto.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook