Ostalo

Nakon olimpijke, mladi olimpijac: Marino Bloudek u Agramu!

Marino Bloudek prilikom svog trenutačno najuspješnijeg trenutka u karijeri Foto: AK Agram Marino Bloudek prilikom svog trenutačno najuspješnijeg trenutka u karijeri

Nakon Ane Šimić, nastavljamo s objavama vezana za prijelazni rok. Oduševljeni smo što možemo najaviti kako u 2016. godini Marino Bloudek nastupa za naš klub!

S njegovim dosadašnjim atletskim klubom "Slatina" postignut je zadovoljavajuć dogovor i ovime osim što imamo dvije olimpijke u klubu, sada je član našeg kluba i mladog 'olimpijca-festivalca'!

Marino je atletska senzacija koja je 'eksplodirala' i u 2015. godini postigao jedan od najvećih atletskih uspjeha, ostvario pobjedu na Europskom olimpijskom festivalu mladih! Bilo je to u disciplini 800m, svakako jedan trenutak za pamćenje u cijelom životu, a vjerujemo kako će uz našu podršku i u godini koja slijedi postizati nove uspjehe.

Osim ovog najvrjednijeg, zlata na EYOF-u, lijep uspjeh postiže i na Prvenstvu Balkana za mlađe juniore i juniorke kada osvaja srebrno odličje, a na domaćim natjecanjima u disciplinama kojim je nastupio medalja nije nedostajalo (bilo kojeg sjaja). Od ostalih informacija svakako vrijedi istaknuti kako će nam se u klubu pridružiti njegov kolega Petar Pažin, a Marino nastavlja uspješnu suradnju sa dosadašnjim trenerom Zlatkom Totom.

Veselimo se njihovim novim nastupima u našem dresu i želimo im puno sreće!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook