Ostalo

Nikad veći broj u povijesti hrvatske atletike: Ponovno rekordno najuspješniji klub po medaljama!

Hrvatski atletski savez Foto: HAS Hrvatski atletski savez

Dosadašnja sezona i 2015. godina samo što nisu arhivirane, a mi se ponovno možemo ponositi uspjesima koji su postignuti tijekom godine.

Ponovno smo godinu završili kao klub s najviše osvojenih odličja u svim kategorijama, a to potvrđuje službena statistika osvojenih medalja na pojedinačnim prvenstvima Hrvatske u 2015. godini po klubovima koju vodi Hrvatski atletski savez.

Sveukupno smo osvojili 261 medalju, preciznije 88 zlatnih, 92 srebrne i 81 brončanu medalja! U usporedbi s prošlom godinom jedino smo osvojili tri zlatna odličja manje, a u svemu ostalom pišemo novu povijest. U 2015. godini pamtimo sveukupan broj od 261 njih što je apsolutni rekord i do sad neviđeni broj! Prijašnji je držao također naš klub, tada je osvojeno 247 odličja.

Podatak kako u različitim dobnim kategorijama (od mlađih kadeta i kadetkinja pa sve do seniora i seniorki) imamo čak 88 prvaka naše države, 92 doprvaka i 81 bronce je zaista fantastična spoznaja i novi razlog više da budemo zadovoljni i sretni postignutim. Uz to, četvrtu godinu zaredom završavamo kao najuspješniji klub po spomenutim kriterijima! Cijeli dokument možete pogledati u linku ispod članka.

2015. - Atletski klub Agram, sveukupno osvojene medalje

Čestitamo i od srca se zahvaljujemo svim našim atletičarima, atletičarkama, trenerima, trenericama, vodstvu, prijateljima i sponzorima našeg kluba te svima onima koji su na bilo koji način bili dio sudjelovanja u novom sjajnom uspjehu. Postigli smo još jedan povijesni uspjeh za naš klub i nastavili prekrasan niz. Svaka čast i sve pohvale, bravo!

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook