Ostalo

Vlog Mateje Matošević #1

Matea Matošević Foto: adidastrcanje.hr Matea Matošević

Na stranici "adidas trčanje" danas je objavljen prvi dio video serijala s našom olimpijkom Mateom Matošević za kojeg vjerujemo da će ponudit niz zanimljiv materijala i isječaka. Uživajte!

Prenosimo tekst u cijelosti sa www.adidastrcanje.hr:

Zanima vas kako izgledaju pripreme jedne olimpijke za njenu najveću utrku do sada? Naša maratonka Matea Matošević u svom vlogu otkriva svim svojim fanovima i ljubiteljima trčanja kako izgledaju pripreme za nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru koje će se održati u kolovozu ove godine.
Kroz svoje video materijale Matea će vas povesti na put u Rio i pokazati vam kako izgleda trening jedne olimpijke, kojeg režima prehrane se mora pridržavati, koliko vremena treba posvetiti kondicijskim vježbama i kakvu odjeću i obuću odabrati za trčanje maratona. Posebne kadrove Matea će snimiti u Rio de Janeiru gdje ćemo moći vidjeti ostvarenje njenog sna – nastup na Olimpijskim igrama.
Veliki Matein potencijal mogao se prepoznati već na Zagrebačkom maratonu. Iako joj je to bio prvi maraton koji je istrčala, na njemu je uspjela istrčati olimpijsku normu i osigurati si nastup na ljetnim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Mateu ćemo podržavati na putu do Ria kroz njen vlog, ali i uz vrhunsku kvalitetnu opremu, poput novih PureBoostX tenisica koje su dizajnirane isključivo za žene.

 

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook