Ostalo

FOTO i VIDEO: Još jedna lijepa priča iz Vrbovca? Počela gradnja atletske dvorane

Zaista posebna boja odnosno boje podloge Foto: AK Agram Zaista posebna boja odnosno boje podloge

Najbolji atletski entuzijast iz 2015. godine je u 2016. ušao u smjeru da ga ponovno tako nazovemo, Marijo Dautanec, alfa i omega AK Sveti Vid Vrbovec, krenuo je u još jedan veliki projekt.

Već ranije napušteni objekt u Vrbovcu preinačio je u jednu kvazi-dvoranu (bez podcjenjivanja da se krivo ne shvati, al jedno je dvorana s atletskom podlogom, a drugo bez nje) u kojoj se svakako moglo nešto trenirati, ali sada je ideja dignuta na još jednu veću razinu i počelo se s postavljanjem tartana.

Tartana bi trebalo biti dovoljno za širinu jedne kružne dvorane, ali ipak, za sam nagib (potreban za regularnost u tom dijelu) bi trebala znatno veća pomoć, a i podrška svih nadležnih institucija ili potencijalnih sponzora.

No osim toga, prema riječima Dautanca, u planu je 8 staza, skakalište za vis, motku i dalj te bacalište kugle uz neke zanimljive dodatke. Zasada ovaj dosadašnji sloj tartanske staze obećava, barem za trenažni dio s obzirom na finu mekoću.

Vrbovečki dvoranski tartan, zaista je poseban :) #agram #atletika #vrbovec

Fotografiju objavljuje Atletski Klub Agram (@ak_agram)

 

Ipak, cijeli projekt je tek u začetku i puno je tu posla, ali potencijal postoji. Kao klub i ovim putem apsolutno dajemo podršku cijelom projektu i još jednom, ponuđenu pomoć u okviru naših mogućnosti.

Prvenstvo Hrvatske i ostala natjecanja u Vrbovcu? Tko zna... Do tada, uživajte u galeriji uz jedan kratki video isječak koju smo vam pripremili, možete posjetiti našu Facebook stranicu ili ići na pregled preko Google fotografija koja osim samog pogleda na stazu ima i još neke 'okolne' slike. 

 
Potencijalna atletska dvorana u Vrbovcu 2016

Puno je tu još posla, ali tako je uvijek na početku...

Posted by Atletski Klub Agram on Saturday, February 20, 2016

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook