Ostalo

Pojačanja diljem Hrvatske: Stižu nam Bratulić, Dužević, Friščić, Keglević, Medić, Šmid, Veić...

Logo Foto: AK Agram Logo

Nisu Ana Šimić i Marino Bloudek jedina pojačanja našeg kluba, štoviše, očekujemo dolazak još mnogih atletičara i atletičarki koji bi u 2016. trebali nastupati za Atletski klub Agram.

Do 15. siječnja (izuzev nekih posebnih transfera) trebali bi imati jasniju sliku pa ćemo vas još jednom informirati službeno o pojačanjima. U naslovu nisu navedeni svi već abecedno ona imena koja vrijedi istaknuti, što radi dosadašnjih rezultata i područja Hrvatske iz koje nam dolaze.

Tako nam iz AK Istre Pule stiže trkač na duže staze, Petar Bratulić, višestruki osvajač medalja svih sjajeva na različitim izdanjima prvenstva Hrvatske u više dobnih kategorija. Jedna ne-sportska, ali itekako impresivna referenca mu je da se radi o zlatnom sa Svjetske geografske olimpijade, uspjeh postignut u 2015. godini, a prije toga u svojim nastupima također je bio u vrhu ove edukacijske skupine. Nadamo se kako će u tom smislu nastaviti, a u sportskom se još dodatno poboljšati.

Iz Splita, točnije AK Marjan Splita našem klubu trebali bi se priključiti Ana Medić i Andro Dužević, skakači u dalj odnosno troskok (ovisno o afinitetima). Karijere u kojima također medalja ne nedostaje, a i radi se o pojedincima koji su dobili pozive za seniorsku reprezentaciju Hrvatske tako da možemo biti itekako zadovoljni ovom novopečenom skakačkom snagom. Ana osim uspjeha u medaljama i plasmanima pamti i rezultatski uspjeh kao što je skakanje preko 6 metara što je neupitno podatak kojim se ne može pohvaliti svaka atletičarka.

S druge strane, Andro je već godinama vrlo dobri troskokaš u hrvatskom vrhu koji je u životu skakao preko 15 metara i uz niz medalja ima i onu najsjajniju seniorsku na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske otprije nekoliko godina. Iz AK Slavonije-Žito jedno vrijeme već (s obzirom na upis studija) s našom grupom trenira Sven Keglević, koji u svojoj kolekciji broji veliku količinu štafetnih medalja na 4x400 (čak i 4x100m), a zna se koliko volimo štafete.

Našoj hodačkoj sili sa sjevera Hrvatske, AK Nedelišće, nekadašnja kadetska reprezentativka u hodanju, Tara Friščić, jedno je od pojačanja uz kolegicu Sandru Novak.

Najbliža pojačanja su nam iz Samobora - Tina Šmid, mlada i talentirana kadetkinja (još uvijek i u 2016.), a isto možemo napisati i za godinu dana mlađeg (2002. godište) Leona Veića iz Karlovca.

Ostaje nam pričekati više-manje službeni kraj prijelaznog roka nakon čega možete očekivati službenu objavu i potvrdu svih navedenih, ali i nenavedenih transfera.

Našim novim članovima želimo što uspješnije nastupe u dresu našeg kluba!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook