Ostalo

EKSKLUZIVNO povijesne prve snimke iz zraka sa krosa u trajanju preko 10 minuta

Pogled na Vrbovec i njegovu sjajnu stazu Foto: AK Agram Pogled na Vrbovec i njegovu sjajnu stazu

Odlično vrijeme za ovo doba godine osiguralo nam je izlazak naše bespilotne letjelice i snimanje prvih kros utrka iz zraka u povijesti hrvatske atletike!

Nakon niza uspješnih snimaka oko atletske staze uz Savu odlučili smo se napraviti korak dalje i ponuditi taj drugačiji pogled (iz zraka, 'odozgo' ili ptičje perspektive - kako vam drago) u uvjetima trčanja u prirodi tj. krosa što je prema našem sudu vjerojatno i najatraktivniji i najzanimljiviji atletski teren za snimanje ovakvim načinom.

Naime, staza nije identična i 'monotona' s duljinom od 400m već u krosu za različite dobne kategorije postoji više dužina i varijanti staza. Ona od 2000m nam nije bila moguća s obzirom na to da dome našeg drona nije neograničen. Stoga smo se ovaj puta odlučili popratiti najmlađe, točnije limače, limačice, mlađe kadete i mlađe kadetkinje na dionicama od 800m i 1km.

Sigurno je nešto ispalo bolje, nešto lošije, ali bio je ovaj debi prilikom kojeg je naravno valjalo biti i oprezan.

Spomenute četiri utrke možete pronaći u sklopu našeg specijalnog videa za ovaj kros na minutama 9:54 (limači), 13:42 (limačice), 15:32 (mlađi kadeti), 18:30 (mlađe kadetkinje). U pojedinim dijelovima umetnut je i zvučni zapis. Sveukupno traju skoro 15 minuta što je svakako najduže do sada. Zahvala ide i organizatoru koji nam nije radio nikakve probleme, dapače...

Uživajte u posebnim snimkama koje sigurno ne viđate svaki dan!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook