Ostalo

Mlađe snage u Varaždinu, starije u Pitestiju

Brojno gledateljstvo prošle godine u Pitestiju Foto: ABAF Brojno gledateljstvo prošle godine u Pitestiju

Ranije smo već najavljivali, ali nije naodmet ponoviti. U Varaždinu se ovaj vikend održava Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za starije kadete i kadetkinje te mlađe kadete i kadetkinje dok će Pitesti u Rumunjskoj ugostiti najbolje seniore i seniorke ove (šire) regije među kojima je naravno i Hrvatska.

Preliminarne startne liste, tehničke upute i satnica domaćeg natjecanja za najmlađe dobne kategorije možete pronaći u linku ispod članka. Osim željama za što uspješnije nastupe, nadamo se što boljim vremenskim uvjetima što nam aktualna prognoza u ovom trenutku ne sugerira...

Bilo kako bilo, ovo natjecanje uvijek nudi posebna veselja i trenutke pa se nadamo da će tako biti i ove godine.

Skoro 1000 kilometara cestovne udaljenosti od Varaždina nalazi se Pitesti gdje će se održavati Prvenstvo Balkana za seniore i seniorke na kojim nastupa naših petero članova.

Prema preliminarnoj satnici u subotu bi trebali nastupati Filip Pravdica (Dalj - 17:15h), Anamarija Petters (800m - 18:35h) i Bruno Penezić (4x100m - 19:20h) dok u nedjelju se očekuje Mateo Kovačić (200m - 17:10h, 4x400m - 19:10h) i Filip Svalina (3000m zapreke - 18:25h).

Vjerovali ili ne, očekuje se prijenos ovog natjecanja i na jednoj domaćoj televiziji. Vjerovali ili ne, Sportska televizija je u svom rasporedu najavila prijenose tijekom subote i nedjelje s početkom u 17:10h. Lijepa vijest koja zaslužuje pohvale.

Sretno svima!

Instagram najava

Seniorsko prvenstvo Balkana: Anamarija Petters svoj subotnji nastup na 800m očekuje u 18:35h #agram #atletika #pitesti

Fotografiju objavljuje Atletski Klub Agram (@ak_agram)

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook