Vijesti

Napadi, server, Kirinić, Visočica, ostala natjecanja...

Nakon 10 dana "izbivanja", web stranica ponovno je online! Prije svega, ispričavamo se svim posjetiteljima što u proteklih dana nisu mogli pristupiti našoj web stranici. Problem je bio u napadima upućenim na našu stranicu, a kasnije su uslijedili problemi sa serverom koji "drži" našu stranicu.

Fantastican drugi dan!

Završeno je Otvoreno pojedinačno PH! Agramerke su ponovile prošlogodišnji uspjeh - ponovno su najuspješnije s osvojenih 7 zlata, 1 srebrom i 4 bronce! Agrameri su senzacionalni drugi na tablici medalja (3 zlata, 1 srebro, 2 bronce!), čime su itekako nadmašili svoj prošlogodišnji uspjeh!

Mužarić 14.14!

U Veszpremu se održao susret juniorskih reprezentacija(Mađarska-Hrvatska-Češka-Slovačka). Nas su najviše zanimali nastupi Juraja Kralja, Lucije Kosaber, Marije Gredelj, Helene Gilje i Valentine Mužarić!

5 zlatnih medalja drugi dan!

Još uspješniji bio je drugi dan pojedinačnog PH za juniore-ke koji se održavao u Splitu! Na tablici medalja, Agramerke su najuspješnije, Agrameri su osvojili broncu i srebro, a sveukupno smo drugi klub po uspješnosti!

Noviteti u video centru!

Dodana su 2 nova videa! U prvom možete vidjeti kako je Romana Tea Kirnić trčala u Moskvi na 400m (polufinale i finale - isječci) dok je drugi video nastup naše mlađejuniorske štafete u Varaždinu (100-200-300-400m)!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook