Međunarodna natjecanja

Europski hodački kup: Erent u cilju s 4:19:22

Bruno Erent prije starta Foto: AK Agram Bruno Erent prije starta

Nije dugo trebalo čekati novi nastup Brune Erenta na 50km hodanje, ovaj puta je nastupao na jednom velikom međunarodnom natjecanju koje nosi kvalitetnu konkurenciju.

Sve je nekako u znaku Kupova ovaj vikend pa se 'poklopilo' da uz onaj hrvatski juniorski se održava i međunarodni hodački za najbolje sportaše i sportašice iz Europe koji se bave ovom zahtjevnom granom.

Nažalost u startu se ostvarila ona (vremenska) prognoza i početak je već donio nešto toplije vrijeme naspram onog u Dudincama kada je hodao novi hrvatski rekord (4:13:01). Sada se hodalo u Podebradyu (Češka) i jedno vrijeme (četvrtinu, nešto manje) je bio u ritmu norme za Svjetsko prvenstvo, a nakon toga je ritam ipak pao pa je samim time Bruno i malo usporio.

Ciljem je prošao kao 22., a semafor je pokazao 4:19:22 što je malo sporije vrijeme od željenog, ali veseli kako je još jednu utrku uspješno završio i tako se tu stvara jedan dobar kontinuitet za dalje. Ipak nije ovo grana ili disciplina koju bi svatko mogao prakticirati i sretni smo da u njemu imamo nekoga tko ne ulazi u tu kategoriju.

Čestitamo Bruni na novom lijepom nastupu koji je ujedno i bio prvi za Hrvatsku, barem što se ovog natjecanja tiče. Bravo!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook