Domaća natjecanja

Nastavak serije: Očekuje vas LIVE STREAM Ekipnog seniorskog prvenstva Hrvatske 2017

Vizual Foto: AK Agram Vizual

Nakon štafetnog prvenstva Hrvatske, našeg mitinga i juniorskog Kupa Hrvatske, spremni smo za novi i vjerujemo do sad najbolji prijenos uživo natjecanja za najbolje seniore i seniorke diljem Hrvatske.

Kroz spomenuta natjecanja uspjeli smo jasnije isprofilirati neke ideje (metoda pokušaja i pogreški), prvenstveno u tehničkom smislu izvedbe prijenosa pa smo izuzetno optimistični kako će ovo natjecanje koje suorganiziramo s Hrvatskim atletskim savezom biti do sad najbolji prijenos koji smo imali.

Isto tako, svjesni smo nekih poteškoća koje su se do sad pojavljivale pa ponavljamo kako su ovo tek počeci. Podsjećamo, prvi i jedini smo u hrvatskoj atletici (a i šire) koji smo prvi krenuli sa serijom prijenosa uživo, nešto što do sad nije bilo uopće zamislivo barem što se domaćih natjecanja tiče. Pa vas u tom smislu molimo za strpljenje i podršku koja je prisutna. Uostalom, tisuće pregleda po prijenosima ipak govore kako postoji određeni krug ljudi koje interesira natjecanje.

Početak natjecanja predviđen je za 16h (subota) i 15h (nedjelja) i tada počinje prijenos uživo na našem YouTube kanalu, a imat ćemo i objavu novog članka na stranici gdje će te moći gledati uživo natjecanje.

Osim prijenosa uživo, izgledno je da ćemo imati i online rezultate tako da će se natjecanje zaista moći popratiti brzo i jednostavno.

Naravno, to je za sve one koji nažalost ne mogu biti na natjecanje. Za sve ostale koji više vole sve vidjeti svojim vlastitim očima nema druge nego posjetiti stadion uz Savu!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook