Domaća natjecanja

Bilo kuda, Agram svuda - tako i na ovogodišnjem planinskom trčanju

Mlada ekipa iz Orahovice Foto: PK Orahovica Mlada ekipa iz Orahovice

Kao što smo i ranije najavili, ovo je bio jedan uistinu vikend prepun događanja. Tako se u subotu održalo Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju gdje su u bojama našeg kluba ponovno nastupali sjajni mladi članovi Plivačkog kluba Orahovice.

Nakon ekipnog prvenstva Hrvatske gdje su u juniorskoj konkurenciji bili najbolji, dočekalo ih je pojedinačno prvenstvo koje je bilo još kvalitetnije.

Radi propozicijskog dijela samo četvero ih je moglo nastupati unutar prvenstva Hrvatske, ali zato u okviru 25. međunarodne brdske utrke "Ivančica 2017" - Spomen utrka Milana Cahuna ih je moglo nastupati još više. S obzirom da nemamo uvid u apsolutne rezultate, prenosimo one koji se tiču dijela PH: Marko Švarc, Borna Katić i Luka Pavić na utrci dugačkoj 8.5km (juniori) pozicionirali su se od 6. - 8. mjesta vremenima 51:38, 53:11 i 1:08:56 dok je kod juniorki (4.8km) Nives Smolčić zauzela 7. mjesto (34:42).

Nisu oni bili jedini u okviru cijelog natjecanja pa vam u tom smislu prenosimo sljedeći Facebook post kako nitko ne bi ostao izostavljen:

Čestitamo na ostvarenim uspjesima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook