Statistika

Posjećenost, demografija, preglednici, OS i rezolucije na internetskoj stranici za 2015. godinu

Predstavljamo detaljnije statističke podatke vezane uz našu stranicu za 2015. godinu pod pokroviteljstvom Google Analyticsa. Za početak vam donosimo općenite podatke o posjećenosti stranice u više stavki, demografske podatke, internet preglednicima, operativnim sustavima i rezolucijama ekrana koje se najviše koriste na našoj stranici.

Posjećenost, demografija, preglednici, OS i rezolucije na internetskoj stranici za 2014. godinu

Predstavljamo detaljnije statističke podatke vezane uz našu stranicu za 2014. godinu pod pokroviteljstvom Google Analyticsa. U prvom dijelu donosimo vam općenite podatke o posjećenosti stranice u više stavki, demografske podatke, internet preglednicima, operativnim sustavima i rezolucijama ekrana koje se najviše koriste na našoj stranici.

49 najvrjednijih rezultata atletičara Agrama po IAAF tablicama 2014

Povodom kraja sezone (2014. godina) napravljena je tablica sa najvrjednijim postignutim rezultatima atletičara i atletičarki Agrama (rezultati vrijedni 900+ bodova) na natjecanjima u spomenutom razdoblju. Interesantno je za spomenuti kako iz godine u godinu broj atletičara i rezultata na spomenutoj listi i dalje raste i raste.

Pet godina našeg YouTube kanala

Na jučerašnji dan, 3.8.2014., naš YouTube kanal proslavio je svoj 5. rođendan pa povodom toga smo pripremili neke statističke podatke što uključuje i 10 najgledanijih videozapisa ikad.

Preglednici, OS i rezolucije na internetskoj stranici za 2012. godinu (2)

Predstavljamo vam nešto detaljnije statističke podatke vezane uz našu stranicu za 2012. godinu pod pokroviteljstvom Google Analyticsa. U drugom dijelu donosimo vam podatke o internetpreglednicima, operativnim sustavima i rezolucijama koje se najviše koriste na našoj stranici. Radi se o prvih deset najkorištenijih ili popularnije bi bilo za napisati "TOP10".

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook