Statistika

AGRAMERI U VRHU EUROPE! Naši članovi u najboljih 10 na tablicama IAAF/EA za 2018. godinu

Naših 7 članova vrhunski su pozicionirani nakon 2018. godine Foto: Renato Branđolica Naših 7 članova vrhunski su pozicionirani nakon 2018. godine

Po završetku godine lijepo je pogledati neke od sezonskih tablica međunarodnih federacija (IAAF ili EA) u sezoni na otvorenom koje potvrđuju veliku vrijednost rezultata koji su neki od naših članova postigli u 2018. godini.

Konkretno, u ovom slučaju radi se o Ivani Renić i Katarini Vukančić koje su u svojim uzrastima ujedno i najbolje i pozicionirane na 1. mjestu, u prijevodu za 2018. godinu nije bilo bržih od njih u njihovim disciplinama na starom kontinentu! Posebice na ovoj razini. Nisu one jedine, Sandra Šrut i Zlatko Kožuhar drže 3. pozicije, zatim slijedi Sven Cepuš kao 4. u svojoj disciplini te Hrvoje Čukman i Filip Mrčić na 9. i 10. mjestu.

Radi se o velikim postignućima, ali ujedno i priznanjima za sportaše koji dodatno potvrđuju njihovu kvalitetu, a ono što je najljepše u cijeloj priči, ovo je nešto što ostaje zauvijek i podatak je to koji im nitko ne može oduzeti, tim više što je navedena godina završena. Sve čestitke i pohvale, BRAVO!

Ivana Renić - 1. mjesto na 50km hodanje, mlađe seniorke

Ivana Renić

Katarina Vukančić - 1. mjesto u polumaratonu, juniorke

Katarina Vukančić

Sandra Šrut - 3. mjesto u polumaratonu, juniorke

Sandra Šrut

Zlatko Kožuhar - 3. mjesto u polumaratonu, juniori

Zlatko Kožuhar

Sven Cepuš - 4. mjesto na 800 metara, juniori

Sven Cepuš

Hrvoje Čukman - 9. mjesto na 400m prepone, mlađi seniori

Filip Mrčić - 10. mjesto na skoku u vis, juniori

Filip Mrčić

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook