Ostalo

Božićna utrka 2016. u objektivu Renata Branđolice

Osim samih revijalnih utrka, sama tradicija obuhvaća i jednog od najboljeg sportskog fotografa na ovim prostorima, Renata Branđolicu, on je i ove godine bio s nama i pripremio je jednu od svojih najboljih ovosezonskih galerija preko 250 fotografija!

Čestit Božić

Želimo vam sve najljepše želje, ali i također da sve ono što si i sami želite vama i vašoj obitelji bude ispunjeno u duhu velikog praznika kao što je Božić.

Božićna utrka 2016

Tjedan dana dijeli nas od novog izdanja revijalne Božićne utrke za 2016. godinu koja će se održati u svom tradicionalnom terminu, 24.12. s početkom u 12h.

Milan Vitasović (1952. - 2016.)

Tužne vijesti stižu nam iz Istre, hrvatska atletika danas je osiromašena za još jednog velikog atletskog djelatnika, preminuo je trener iz AK Istra Pula, Milan Vitasović.

UPISI u ŠKOLU ATLETIKE 2016

Nova školska godina je pred vratima, idealno vrijeme za vas da se priključite ili vaše dijete/djecu da se priključe našem klubu i atletici u širokom spektru naših programa.

Prvenstvo Hrvatske i Zagreba 2016. u objektivu Renata Branđolice

Renato Branđolica pratio je Prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke, ali i ranije Otvoreno prvenstvo Zagreba i s ta dva natjecanja spremna nam je velika količina fotografija koja čak ne sadrži samo naše članove, već i atletičare ostalih klubova. U načelu ono što dobijemo, obično i stavljamo u naše galerije, tako je i ovaj put.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook