Ostalo

VLOG Matea Matošević #nagradna igra

Nagradno izdanje rubrike "#speedtakes: u korak s Mateom" ovaj puta ne donosi nikakve posebne goste, ali donosi nekoliko pari tenisica uz zanimljivu nagradnu igru na njezinoj Facebook stranici stoga ne propustite priliku!

Mlađe snage u Varaždinu, starije u Pitestiju

Ranije smo već najavljivali, ali nije naodmet ponoviti. U Varaždinu se ovaj vikend održava Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za starije kadete i kadetkinje te mlađe kadete i kadetkinje dok će Pitesti u Rumunjskoj ugostiti najbolje seniore i seniorke ove (šire) regije među kojima je naravno i Hrvatska.

VLOG Matea Matošević #5

Sa novom-starom gošćom u svojem petom izdanju rubrike "#speedtakes: u korak s Mateom" naša olimpijka obrađuje sličnu, ali ne i istu temu naspram prošlog izdanja.

VLOG Matea Matošević #4

Došao je i trenutak za objavu četvrtog videa naše olimpijke koja ovaj puta ponovno ima gošću s kojom obrađuju temu uvodnog dijela treninga (prije početka trčanja).

VLOG Matea Matošević #2

Nismo dugo trebali čekati na drugi dio video serijala s našom olimpijkom Mateom Matošević koja se ovaj puta fokusirala na jutarnju prehranu.

ANKETA: Odaberite discipline za Miting otvorenja sezone 2016.

Za manje od dva mjeseca, preciznije 7.5.2016. za subotu predviđen je naš međunarodni Miting otvorenja sezone kao uvod u atletsku sezonu na otvorenom. Više informacija ćemo otkrivati u danima koje slijede, a za početak krećemo sa dijelom u kojem sudjelujete i vi, dragi naši posjetitelji stranice.

HZTA održala edukacijsko predavanje o antidopingu

Prema najavama, u četvrtak, 17.3., posjetili su nas djelatnici službe Hrvatskog zavoda za toksikologiju i antidoping i održali nadasve poučno predavanje o uvijek aktualnoj temi u sportu, ali i atletici.

Prenosimo i njihovo kratko priopćenje sa službene stranice HZTA-e:

Na ovom predavanju prošli smo kroz sve relevantne aspekte dopinga i prezentirali dopinške slučajeve iz Hrvatske i svijeta. Raduje nas velik interes za ovu temu kod sportaša. Također se najsrdačnije zahvaljujemo domaćinu za odličnu organizaciju i toplu dobrodošlicu, a svima želimo puno uspjeha u natjecanju, i naravno očuvanje čistoće sporta vlastitim primjerom.

Dijelimo njihove želje i impresije te im želimo uspješan nastavak akcije "NE!Dopingu".

 

Veseli petak u Agramu

Nakon duže vremena, natjecateljsku pauzu iskoristit ćemo jednim Veselim petkom, sutra na rasporedu po završecima treninga. Nakon toga ponovno slijede natjecateljska uzbuđenja i pitanje je kad će ga opet biti, stoga bi bilo šteta ne iskoristiti priliku.

Antidoping - Edukacijsko predavanje ovaj četvrtak u Agramu

Važna obavijest svim našim članovima! U četvrtak, 17.3, u 19h u prostorijama tj. objektu atletske staze SP "Mladost" će se održati edukacijsko predavanje o Svjetskom antidoping kodeksu u sklopu jasnog i izričitog slogana "NE!Dopingu" Hrvatskog zavoda za toksikologiju i antidoping

Vlog Mateje Matošević #1

Na stranici "adidas trčanje" danas je objavljen prvi dio video serijala s našom olimpijkom Mateom Matošević za kojeg vjerujemo da će ponudit niz zanimljiv materijala i isječaka. Uživajte!

Prenosimo tekst u cijelosti sa www.adidastrcanje.hr:

Zanima vas kako izgledaju pripreme jedne olimpijke za njenu najveću utrku do sada? Naša maratonka Matea Matošević u svom vlogu otkriva svim svojim fanovima i ljubiteljima trčanja kako izgledaju pripreme za nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru koje će se održati u kolovozu ove godine.
Kroz svoje video materijale Matea će vas povesti na put u Rio i pokazati vam kako izgleda trening jedne olimpijke, kojeg režima prehrane se mora pridržavati, koliko vremena treba posvetiti kondicijskim vježbama i kakvu odjeću i obuću odabrati za trčanje maratona. Posebne kadrove Matea će snimiti u Rio de Janeiru gdje ćemo moći vidjeti ostvarenje njenog sna – nastup na Olimpijskim igrama.
Veliki Matein potencijal mogao se prepoznati već na Zagrebačkom maratonu. Iako joj je to bio prvi maraton koji je istrčala, na njemu je uspjela istrčati olimpijsku normu i osigurati si nastup na ljetnim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Mateu ćemo podržavati na putu do Ria kroz njen vlog, ali i uz vrhunsku kvalitetnu opremu, poput novih PureBoostX tenisica koje su dizajnirane isključivo za žene.

 

Nova Bečko-riječka dvoranska subota

Nije isto kao prošli tjedan kad smo imali dva prvenstva Hrvatske, ali dva su natjecanja. Sutra je na rasporedu dvoransko mlađeseniorsko prvenstvo Hrvatske u Rijeci, a u Beču će se održati dvoranski miting "Vienna Indoor Gala", nesuđeno seniorsko dvoransko prvenstvo Hrvatske u disciplinama 400, 800, 1500 i 3000m.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook