Ostalo

Prvenstvo Hrvatske i Zagreba 2016. u objektivu Renata Branđolice

Renato Branđolica pratio je Prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke, ali i ranije Otvoreno prvenstvo Zagreba i s ta dva natjecanja spremna nam je velika količina fotografija koja čak ne sadrži samo naše članove, već i atletičare ostalih klubova. U načelu ono što dobijemo, obično i stavljamo u naše galerije, tako je i ovaj put.

VLOG Matea Matošević #nagradna igra

Nagradno izdanje rubrike "#speedtakes: u korak s Mateom" ovaj puta ne donosi nikakve posebne goste, ali donosi nekoliko pari tenisica uz zanimljivu nagradnu igru na njezinoj Facebook stranici stoga ne propustite priliku!

Mlađe snage u Varaždinu, starije u Pitestiju

Ranije smo već najavljivali, ali nije naodmet ponoviti. U Varaždinu se ovaj vikend održava Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za starije kadete i kadetkinje te mlađe kadete i kadetkinje dok će Pitesti u Rumunjskoj ugostiti najbolje seniore i seniorke ove (šire) regije među kojima je naravno i Hrvatska.

VLOG Matea Matošević #5

Sa novom-starom gošćom u svojem petom izdanju rubrike "#speedtakes: u korak s Mateom" naša olimpijka obrađuje sličnu, ali ne i istu temu naspram prošlog izdanja.

VLOG Matea Matošević #4

Došao je i trenutak za objavu četvrtog videa naše olimpijke koja ovaj puta ponovno ima gošću s kojom obrađuju temu uvodnog dijela treninga (prije početka trčanja).

VLOG Matea Matošević #2

Nismo dugo trebali čekati na drugi dio video serijala s našom olimpijkom Mateom Matošević koja se ovaj puta fokusirala na jutarnju prehranu.

ANKETA: Odaberite discipline za Miting otvorenja sezone 2016.

Za manje od dva mjeseca, preciznije 7.5.2016. za subotu predviđen je naš međunarodni Miting otvorenja sezone kao uvod u atletsku sezonu na otvorenom. Više informacija ćemo otkrivati u danima koje slijede, a za početak krećemo sa dijelom u kojem sudjelujete i vi, dragi naši posjetitelji stranice.

HZTA održala edukacijsko predavanje o antidopingu

Prema najavama, u četvrtak, 17.3., posjetili su nas djelatnici službe Hrvatskog zavoda za toksikologiju i antidoping i održali nadasve poučno predavanje o uvijek aktualnoj temi u sportu, ali i atletici.

Prenosimo i njihovo kratko priopćenje sa službene stranice HZTA-e:

Na ovom predavanju prošli smo kroz sve relevantne aspekte dopinga i prezentirali dopinške slučajeve iz Hrvatske i svijeta. Raduje nas velik interes za ovu temu kod sportaša. Također se najsrdačnije zahvaljujemo domaćinu za odličnu organizaciju i toplu dobrodošlicu, a svima želimo puno uspjeha u natjecanju, i naravno očuvanje čistoće sporta vlastitim primjerom.

Dijelimo njihove želje i impresije te im želimo uspješan nastavak akcije "NE!Dopingu".

 

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook