Ostalo

VIDEO: Predstavljamo velika pojačanja prijelaznog roka - MARTINA FILEŠ

Martina Fileš Foto: Renato Branđolica Martina Fileš

Općenito smo najavili sve novopridošlice u naš klub za 2019. godinu, ali među njima svakako ima onih koje vrijedi posebno istaknuti, a jedna od njih je Martina Fileš.

Najmlađa od našeg terceta istaknutih pojačanja u prijelaznom roku prošlu 2018. godinu nije previše nastupala s obzirom na određene probleme s ozljedama, ali vjerujemo kako je sada to sve iza nje i da je ova sjajna motkašica spremna za nove velike visine.

Koliko je dobra u svojoj disciplini skoka s motkom dovoljno je reći kako se radi o aktualnoj seniorskoj i mlađeseniorskoj dvoranskoj rekorderki Hrvatske na visini od 4.05 metara. U prijevodu, nitko nikada u povijesti Hrvatske u dvorani kod žena do sada nije bio toliko dobar.

U uspješnoj 2017. godini i na otvorenom je skakala preko (tj. točno) 4 metra što je također do jednog trena bio mlađeseniorski rekord Hrvatske, a spomenuti rezultat postigla je na malo većoj pozornici na Europskom mlađeseniorskom prvenstvu što nije jedino međunarodno natjecanje na kojem je bila s obzirom na Balkanska (dvoranska) prvenstva gdje ima i medalju.

Radi se o višestrukoj osvajačici naslova i medalja različitih uzrasnih pojedinačnih prvenstava Hrvatske u ovoj izrazito zahtjevnoj i specifičnoj disciplini, a i na ovim prostorima nećete pronaći jako puno skakačica motkom vrijednih 4+ metra. 

U tom smislu izuzetno nam je drago što nam se Martina priključila tako da će sada dijeliti iste klupske boje sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Larom Jurišom

Želimo joj dobrodošlicu i puno uspjeha u natjecanjima pred nama!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook