Ostalo

Mlađi juniori i juniorke u Varaždinu, stariji u Slovenskoj Bistrici

Vizual ovogodišnjeg mitinga Foto: ADSB Vizual ovogodišnjeg mitinga

Još jedan atletski vikend dovodi nas do pojedinačnog prvenstva Hrvatske za mlađe juniore i juniorke koje će se održati u Varaždinu, a ostali atletičari će putem Slovenije u Slovensku Bistricu na tradicionalno kvalitetni miting koji će doživjeti svoje 18. izdanje.

Konkretno, od naših tamo očekujemo nastupe Hrvoja Čukmana (400m prepone), Svena Cepuša (800m), Wande Haber Zelanto (400m prepone) i Filipa Pravdice (dalj). Tamo je trebao biti i Filip Mrčić na visu, ali nažalost, samo je dvoje bilo prijavljeno (uključivši njega) i samim time je disciplina otkazana. No nema straha, bit će dosta natjecanja kroz ovu sezonu.

Sama satnica i discipline nisu se naročito mijenjale tako da je za očekivati početak oko 14h i završetak do 19h. S druge strane, u Varaždinu počinjemo nešto kasnije (17h), ali i završavamo isto tako (oko 20h).

Prijavljeno je 49 naših natjecatelja koji će se natjecati u različitim disciplinama i naravno boriti za svoje različite ciljeve. Trenutačna vremenska prognoza je pogodna, ali znamo kako se to brzo može promijeniti, posebice npr. u Varaždinu.

Startne liste i ostale tehničke upute oba natjecanja nalaze se u linku ispod članka.

Svima želimo što uspješnije nastupe!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook