Ostalo

MEGA TRANSFERI Ivana Lončarek, Mateo Ružić i Martina Fileš u Agramu!

Ivana, Mateo i Martina od 2019. u našem klubu Foto: Wikimedia/CROPIX/Renato Branđolica Ivana, Mateo i Martina od 2019. u našem klubu

Nakon zadnjeg, nešto mirnijeg prijelaznog roka, za ovu sezonu odradili smo jedan od prometnijih perioda kada u klub dolaze, ali i odlaze atletičari i atletičarke.

Dok u sportu onaj najzvučniji prijelazni rok, nogometni, tek počinje, atletski je službeno završio s 31.12.2018. godine (izuzevši onih koji su u žalbenom postupku).

Za one koji su nešto preciznije pratili atletska zbivanja zadnjih mjesec dana i stranice Hrvatskog atletskog saveza, mogli su već vidjeti navedena imena u tablicama kao najavu za dolazak u naš klub, ali to je bila jedna od faza prijelaznog roka te iz tog razloga nismo željeli izlaziti s više informacija dok ne zadovoljimo proceduru ili postignemo dogovor s klubovima.

No procedura je do kraja 2018. godine uspješno zadovoljena te sada službeno možemo potvrditi kako smo uspješno finalizirali prijelaze svih onih atletičara i atletičarki koji su bili predviđeni za dolazak u naš klub, službeno najbolji u Hrvatskoj. 

Među novim atletičarima i atletičarkama za 2019. godinu neupitno se tu ističu Ivana Lončarek koja nam dolazi iz AK Zagreb te Mateo Ružić iz HAAK Mladost.

Malo veći broj atletičara i atletičarki pristupa iz AK Svetice, a među njima je prvo ime Martina Fileš, a osim nje tu su i Petra Malkoć, Franka Josipović, Luka Umičević, Stjepan Augustinov, Bernarda Maslać i Claudia Krizmanić.

Bez ikakve zadrške možemo reći kako smo izuzetno zadovoljni ovim transferima i veselimo se njihovim dolascima uz želje za što više sreće i uspjeha u našem klubu! 

Za kraj spomenimo kako klub napuštaju Antun Rudolf Pavelić, Laura Štefanac, Lucija Šćur, Marino Bloudek, Vedran Muhar i Zeta Hećimović Obradović. Zahvaljujemo im se na višegodišnjoj suradnji i svemu postignutom te im želimo uspješan nastavak karijere.

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook