Ostalo

ANKETA: Biramo atletičara mjeseca u srpnju i kolovozu 2018.

Neki od ranijih vizuala objavljenih za predstojeća velika natjecanja Foto: AK Agram/Renato Branđolica Neki od ranijih vizuala objavljenih za predstojeća velika natjecanja

Iako 8. mjesec još formalno nije gotov, mi ćemo ga s obzirom na završeno Europsko prvenstvo barem što se ove rubrike tiče lagano sumirati...

Iza nas su dva mjeseca pretežito međunarodnih događanja uz jedan veliki domaći (seniorsko prvenstvo Hrvatske) pa smo shodno tome u ovoj rubrici dali prednost atletičarima i atletičarkama koji su tijekom 7. i 8. mjeseca nastupali na najvećim međunarodnim natjecanjima ove godine i postigli velike stvari. Oni su ujedno opcije koje se nude u ove dvije ankete.

Glasovanje je moguće jednom svaka 24 sata i odabir je moguć za jednu osobu po svakoj anketi/mjesecu (posebno smo odvojili da ne bi bilo zabune). Mogućnost glasovanja završava istekom 1. rujna. 

NAPOMENA: S obzirom da smo u testnoj fazi isprobavanja ovog novog (eksternog) sustava ankete, u slučaju da se možda prilikom učitavanja ne pojave ankete, najjednostavnije je osvježiti ili iznova ući na našu stranicu. Za slučaj da to ne uspjeva, uvijek postoji mogućnost direktnog pristupa anketi na sljedeća dva linka:

Atletičar mjeseca - glasovanje SRPANJ

Atletičar mjeseca - glasovanje KOLOVOZ

Srpanj - SP do 20 godina, EP do 18 godina, Prvenstvo Balkana za seniore i seniorke/štafete

Kolovoz - Europsko prvenstvo za seniore i seniorke

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook