Ostalo

JEDANAEST godina Aletskog kluba Agram (VIDEO)

Jedan od vizuala povodom obljetnice Foto: AK Agram/NASA Jedan od vizuala povodom obljetnice

Prošle godine na isti datum, 12.10., upotpunili smo prvo desetljeće našeg kluba i na današnji dan na 'punih' deset godina dodajemo još jednu kako bi obilježili 11 godina našeg kluba.

Od ovakvih jubileja se ne živi, ali veseli nas svake godine zastati na trenutak, pogledati na sve učinjeno u ovih jedanaest godina, i nastaviti hrabro prema naprijed.

Uostalom, natjecateljska godina nije gotova te ni nećemo još u potpunosti sumirati dojmove.

No moramo iskoristiti priliku i zahvaliti se svima koji treniraju, rade, pomažu i doprinose na bilo koji način našem klubu, bili to atletičari, atletičarke, treneri, trenerice, sponzori, profesori, profesorice, prijatelji, prijateljice, simpatizeri itd. Svi smo mi zajedno jedna cjelina, uostalom klub ni ne postoji da bi u njemu djelovao pojedinac već više njih.

Sretni smo što je u našem slučaju "više njih" zaista velik, već godinama troznamenkasti broj i svi koji žele postati dio priče najuspješnijeg kluba u Hrvatskoj uvijek to mogu napraviti.

Kao i svake godine, podsjetit ćemo vas i da uz realni, postoji i virtualni svijet gdje smo također ažurni i aktivni što se možete uvjeriti pratite li (ili 'lajkate') našu Facebook stranicu, Instagram profil ili Twitter račun. Nipošto ne zaboravljamo ni YouTube kanal koji svakom godinom dobiva dodatne potvrde svoje vrijednosti, uostalom malo je atletskih kanala u svijetu koji broje preko 3600 videozapisa, a kamoli u Hrvatskoj! U tom duhu i ide jedan kratki video povodom ove obljetnice. 

Neki od vas primijetiti će kako smo ove godine pomalo u svemirskom duhu i atmosferi, a zašto je to tako ostavit ćemo malo vama da povežete. Broj u svakom slučaju igra ulogu za navedeno...

Sretan 11. rođendan!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook