Ostalo

Još jedan hrvatsko-balkanski vikend: Borba za U20 Kup i Ekipno PH, seniori u Cluj-Napoci

Logotipovi Foto: HAS/ABAF Logotipovi

Dugo nismo imali dva uzastopna vikenda prožeta domaćim i međunarodnim natjecanjima.

I veselimo se tome, to je put prema povratku u normalu i izlazak iz korona histerije. I zapravo se radi o istim natjecanjima kao prošli vikend, samo za različite uzraste.

Tako će nakon kadetske generacije u borbu za nove trofeje krenuti i ona juniorska, natjecanje je standardno dvodnevno, a održava se u Zagrebu pod paskom našeg domaćinstva.

Obično je ovo natjecanje bilo u prvom djelu sezone, ali pandemija je u kalendarskim 'rošadama' dovela da toga da će nam zapravo vjerojatno biti i zaključak stadionske sezone kada je državna razina u pitanju.

Odaziv je za ovaj termin 19. i 20. rujna zapravo iznad očekivanja čemu dovoljno svjedoči činjenica da smo trebali dodatno 'razvući' satnicu kako bi sve normalno stigli pa ćemo oba dana kretati malo ranije, subotu u 14:30 kao i nedjelju u 13:30

Dodatne informacije, satnicu kao i same startne liste privremeno možete gledati u objavi ispod članka, a bit će i prijenos natjecanja za sve one koji nisu na stadionu uz Savu.

Za to vrijeme u Rumunjskoj i Cluj Napoci očekujemo nastupe naših odabranih Balkansko seniorsko prvenstvo u svojem 73. izdanju. Točnije po satnici:

  • Lara Juriša - motka (subota, 15:10h)
  • Mateo Ružić - 400m (subota, 17:30h) i 200m (nedjelja, 17:30)
  • Filip Mrčić - vis (subota, 18:50h)
  • Ivana Lončarek - 100m prepone (nedjelja, 16:20h)

Preliminarne startne liste za ovo natjecanje također se nalaze ispod članka.

Svima želimo puno sreće!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook