Ostalo

VIDEO SPOT: Atletski klub Agram - najbolji klub Hrvatske u 2021. godini!

Suprotan video od slavljeničkog 14. rođendana Foto: AK Agram Suprotan video od slavljeničkog 14. rođendana

Još jedna pandemijska sezona je iza nas, a dodatan razlog za radost iza nje nam donosi službena potvrda Hrvatskog atletskog saveza za sveukupno 8. naslov najuspješnijeg kluba u Hrvatskoj, a pritom je nastavljen i niz od 7 uzastopnih pobjeda!

Time smo se dodatno odvojili na poretku osvojenih titula s obzirom na to da ih brojimo najviše od svih otkada ovaj izbor postoji (2008. godina). Sve to je sasvim dovoljno za objavu novog slavljeničkog videa koji je vjerojatno 'najživlji' još od onog našeg pomalo kultnog prvog iz 2013. godine i po glazbenom stilu suprotan videu povodom aktualnog 14. rođendana od kojeg se zapravo nastavlja što je vidljivo po njegovom početku.

Naravno kako ga ne treba doživjeti doslovno već kao odgovor na svakidašnje situacije s kojima se susrećemo, ali kao što je vidljivo po uspjehu - spremno odgovaramo na njih!

Neki od materijala su bili viđeni kroz sezonu, ako ne preko našeg YouTube kanala onda preko drugih društvenih mreža dok smo jedan dio ponovno sačuvali samo za ovu priliku. Uživajte!

Za kraj napomena kako je ovaj videospot vizualno možebitno dinamičan te svatko osjetljiv na isto ga može preskočiti ili pogledati u nekoj drugoj opciji.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook