Ostalo

VIDEO SPOT: Atletski klub Agram - najbolji klub Hrvatske u 2020. godini!

Nekoliko od stotine lica koja se pojavljuju u videu Foto: AK Agram (screenshoots) Nekoliko od stotine lica koja se pojavljuju u videu

Usprkos čudnoj i teškoj COVID-19 sezoni 2020., stiglo nam je novo priznanje Hrvatskog atletskog saveza i osvojili smo sveukupno 7. naslov najuspješnijeg kluba u Hrvatskoj za nastavak nevjerojatnog niza kojim brojimo 6 takvih uzastopnih titula. Više nego dobar povod za objavu još jednog videa koji je do sada vjerojatno i 'najšareniji' kojeg smo imali u sklopu ovakvih prigoda.

Inače svake godine iz naše radionice izađe spot koji bi se odnosio na aktualnu godinu, ali ovaj puta smo s obzirom na značaj događaja (u povijesti ovog proglašenja nakon ove godine sada smo najuspješniji klub sa spomenutim brojem titula) značajno proširili obzore i obuhvatili materijale iz arhive koji sežu sve iz dalekih (19)70ih do sada. Tako možemo reći kako su ovdje obuhvaćeni zapisi u rasponu od čak pedesetak godina!

S obzirom na to da je 2020. godina bila i godina 'lockdowna' radi koronavirusa, samim time je bio prisutan trend povratka u prošlost pa je otuda i jedan od motiva za istim čemu svjedoči velika većina snimki u videu koje do ovog trenutka nisu ugledale svjetlo dana.

Neke od njih (manjina) su viđene i ranije, ali vjerojatno nisu imale značaj kao što će sada imati u sklopu ovog pravog malog putovanja kroz vrijeme.

Trajanje videa je simbolične naravi, 7 minuta i 6 sekundi, a unatoč malo većoj minutaži nego inače ponovno nismo uspjeli staviti baš sve što smo htjeli (kao i uvijek), ali kako vrijeme ide tako će u budućnosti sigurno biti nova prilika za sličnim uratkom...

Uživajte u Agramovim "duhovima" (nisu sablasni) i čuvajte se u novoj 2021. godini - nadamo se ipak zdravijoj i manje potresnoj!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook