Ostalo

Nastavak serije za poseban jubilej: DESETU godinu najuspješniji smo klub po osvojenim odličjima na prvenstvima Hrvatske!

Unatoč 'krnjem' prvom djelu sezone, i u 2021. godini atletičarke i atletičari Atletskog kluba Agram osvojili su najviše medalja na pojedinačnim prvenstvima Hrvatske!

Podsjetimo, od dvoranskih pojedinačnih PH održalo se samo seniorsko dok je Zimsko bacačko prvenstvo Hrvatske također održano samo za seniorski uzrast.

Sve to po običaju je uzrokovano korona krizom koja je u tom periodu ponovno bila izraženija. Iako se i to sve na kraju pokazalo suvišnim potezima te bi bili puno sretniji da su se ista održala, ali to je sada iza nas.

Ne sumnjamo kako bi u tom slučaju imali još puno više medaljaša, naravno kao i neki drugi klubovi.

Ako ništa, ostatak sezone protekao je relativno normalno i ostatak natjecanja je održan. Tako smo iz mjeseca u mjesec polako rasli i dizali se te na koncu sezonu završili sa 66 prvaka, 70 doprvaka i 57 brončanih medalja što je vrlo blizu sveukupnom broju od 200 medalja (193).

S obzirom na sve navedene okolnosti ponovno možemo biti itekako zadovoljni, ponajviše radi činjenice kako je ovo jubilarna 10. uzastopna godina gdje zajedničkim snagama stižemo do 1. pozicije kada je u pitanju ovaj kriterij i rang ljestvica. Niz je to na koji nemamo što drugo nego biti ponosni!

Veliko hvala našim atletičarima, trenerima, profesorima, roditeljima, sponzorima i prijateljima našeg kluba što smo i dalje dio jedne velike sportske priče koja se iz godine u godinu potvrđuje i iznova dokazuje!

Vremena nisu lagana, ali ne odustajemo lagano ni mi te težimo nastavku novih uspjeha.

Veseli kako smo se s ovom godinom približili još jednom novom jubileju za kojeg vjerujemo da slijedi u idućoj godini, a to je osvajanje preko 3000 (različitih) medalja u klupskoj povijesti.

Do tada se čitamo, a uskoro slijede novi statistički pregledi s koncentracijom prema našim atletičarkama i atletičarima. Ovu na koju se referiramo u objavi možete pogledati u linkovima ispod.

Čestitamo i našim sportskim kolegama iz drugih klubova, samim time želimo im još uspješniju iduću sezonu. Nadamo se (što) normalnijoj i bez ikakvih rezova.

 

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook