Domaća natjecanja

VIDEO: Žele brončani limač na dvoranskom prvenstvu Hrvatske u višeboju!

Prvi dan dvoranskog prvenstva Hrvatske u višebojima (u svojem 2. izdanju) donio je zaključke u nekim disciplinama i kategorijama, počevši od onih najmlađih. Kao i na otvorenom, sam plasman manje je važan od same vrijednosti rezultata koja se boduje prema važećim tablicama WA (bivši IAAF). Odmah da ne bi bilo zabune, postoje posebne bodovne tablice za višeboje.

Nikad više dvoranskih seniorskih zlata: Šimić, Mrčić, Juriša, Vukančić i Bratulić zasluženi prvaci! (VIDEO)

Uz hodače, štafetu, Lončarek, Ružića imali smo cijeli niz sjajnih atletičara i atletičarki koji su novi ili stari (kako tko) dvoranski prvaci Hrvatske u seniorskoj konkurenciji. Omjer osvojenih medalja nikada nije bio uspješniji u povijesti našeg kluba kada je ovo natjecanje u pitanju - čak 11 prvaka, 4 doprvaka i 4 bronce.

PONOVNO ZLATNI DOUBLE Vukančić ponovila prošlu godinu za novi dvostruki U23 naslov prvakinje Hrvatske! (VIDEO)

Naše prvo ime u prvom ovogodišnjem (dvoranskom) prvenstvu Hrvatske nesumnjivo je bila sjajna Katarina Vukančić koja je reprizirala 2019. godinu mlađeseniorskog (U23) DPH. Općenito smo na ovom natjecanju bili klub s najuspješnijim pojedincima koji su osvojili 16 medalja, od čega je čak 6 zlatnih, 3 srebrne i 7 brončanih.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook