Domaća natjecanja

VIDEO: Mrčić uvjerljiv u novoj pobjedi na memorijalnom Božićnom dvoranskom skakačkom mitingu

Prvi puta se u atletskoj dvorani na Velesajmu održao Dinamov dvoranski skakački miting u spomen na njihovog trenera Željka Šobota (sva prijašnja izdanja održana su u dvorani pri Boćarskom domu "Zrinjevac"), a tradicionalno su nastupali i naši članovi među kojima se očekivano istaknuo Filip Mrčić u svom možebitno zadnjem nastupu kada je u pitanju juniorski staž.

9 OD 9 Sjajni hodači i hodačice na cestovnom PPH sa stilom zaključili sezonu domaćih natjecanja za 2018.!

Otok Univerzijade na Jarunu tradicionalno je bio lokacija za novo izdanje pojedinačnog prvenstva Hrvatske u cestovnom hodanju u sklopu kojeg smo nastavili niz izdanja hodačke utrke "Ivan Starek" u sklopu koje i strani natjecatelji ulaze u poredak. Vremenski uvjeti bili su vrlo pogodni za sve hodače i hodačice što su neki od njih i dobro iskoristili.

NIKAD UVJERLJIVIJI Agrameri ponovno super dominantni pobjednici seniorskog Kupa Hrvatske!

Iako nisu osvojili najviše bodova (prošle godine 4 boda više), Agrameri su ponovno ostavili sjajan dojam, jedne velike i moćne ekipe u svim granama. Tako su na ovogodišnjem seniorskom Kupu Hrvatske dečki osvojili velikih 574 bodova dok su Dinamo-Zrinjevac i Kvarner drugi s 196,5 odnosno 158 bodova. Usporedno s prošlom godinom, radi se o još uvjerljivijoj pobjedi i potvrde povećanja kvalitete u našim redovima.

MLAĐESENIORSKO PPH Mrčić i Šrut povezali sva tri naslova na otvorenom, Islamijev trijumf i niz srebrno-brončanih odličja

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i seniorke (do 23 godine) ponudilo nam je još posebnih trenutaka. Vrijedi istaknuti kako smo u sveukupnom zbroju osvojili čak 31 medalju od čega 15 zlatnih, 8 srebrnih i 8 brončanih čime su naši atletičari i atletičarke više nego najuspješniji klub natjecanja!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook