Međunarodna natjecanja

Švarbić debitirala na svom prvom Svjetskom prvenstvu, Hrvatska završila s nastupima na ovogodišnjem U20 natjecanju

Lana nakon utrke Foto: AK Agram Lana nakon utrke

Lana Švarbić bila je posljednja predstavnica iz Hrvatske na Svjetskom prvenstvu za juniore i juniorke.

Natjecanje koje se radi COVID-19 situacije održalo dvije godine uzastopce će iduće godine na zasluženi odmor, a neki će svoje prilike tražiti na europskoj smotri.

Ovdje je Lana nastupala na 10000m hodanje, disciplina koja je u prijenosu uživo bila začuđujuće slabo popraćena u tehnološkom smislu gdje se baš nitko u tom segmentu nije baš posebno dobro snašao.

Posebnu za tu granu gdje bi trebalo unutar samog prijenosa ponuditi i koju informaciju više (zapravo što više), ovo sve viđeno bilo je poprilično šturo, blijedo i neinovativno.

Tako da nismo vidjeli previše od Laninog nastupa osim suhoparnih brojeva, a oni nam govore kako je osvojila 35. mjesto, a ostvareno vrijeme je 52:34,43.

Pobjednica je bila Serrano iz Meksika u napetoj 'finiš' borbi s Ooyamom iz Japana. Vrijeme 46:24,35 odnosno 46:24,44. Napeto do samog kraja.

Čestitamo našoj članici na ispunjenoj prilici nastupanja u jakoj konkurenciji na ovom natjecanju gdje je to bio slučaj u mnogim disciplinama, a kako nas još očekuje jedan dan, ne sumnjamo da će biti još sjajnih ostvarenja.

Sezona nije gotova, očekuje ju još novih natjecanja te ne sumnjamo novih lijepih ostvarenja poput današnjeg. Bravo!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook