Domaća natjecanja

I to smo dočekali: Sutra cjelovito PPH za seniore-ke u dvorani po prvi puta u povijesti hrvatske atletike!

Atletska dvorana na Velesajmu Foto: AK Agram Atletska dvorana na Velesajmu

Možda je sitna mrlja da nažalost će se motka za seniore iz sigurnosnih razloga ipak održati u dvorani pri Boćarskom domu "Zrinjevac", a iz praktičnih razloga (uhodavanja u ovaj kompletan sistem) nećemo imati seniorske 4x400m štafete.

No to su sitnice i takvo što ne može osporiti činjenicu da ćemo po prvi puta imati jedno natjecanje bez podijeljenih segmenata, malo Rijeka pa Beč (ili obratno) već sve prvake Hrvatske dobit ćemo u jednom danu, na jednom mjestu, a to je zagrebačka dvorana Velesajam.

Startne liste i ostale tehničke upute (poput satnice) nalaze se u linku ispod članka.

Ne sumnjamo u odličan odaziv i da će mnogi doći zadovoljiti svoju znatiželju tijekom subotnjeg dugačkog dana, ali zasigurno će se isplatiti pogledati hrvatske atletičare i atletičarke u novom atletskom domu. Uz to će i naši susjedi iz Slovenije odraditi svoj kružni dio prvenstva pa svakako želimo i njima da se što bolje osjećaju.

Dodatna dobra vijest stigla je ovaj tjedan iz HAS-a koji iduću subotu ima u planu odraditi sve kružne discipline i za mlađe kategorije tako da će zaista svi dobiti svoje šansu u dvorani.

Svima želimo što uspješnije nastupe i neka uživaju u novom okruženju!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook