Ostalo

PETNAEST godina Atletskog kluba Agram

Jedan od slavljeničkih vizuala Foto: AK Agram Jedan od slavljeničkih vizuala

Vrijeme je za obilježavanje novog jubileja, 15. rođendana našeg kluba!

Sada već davnog 12.10.2007. osnovan je klub s inspiracijom imena u starozagrebačkom štihu kao pokušaj i ideja da se hrvatskoj atletici ponudi nešto novo pa i malo drugačije. I evo nas, već je 12.10.2022., puno velikih godina je već iza nas, ali ova sezona koja je polako na zalasku zaista je fantastična i u njoj smo si priuštili puno razloga za slavlje dok ona prava proslava zapravo tek i slijedi.

No, sama sezona nije u potpunosti gotova i možemo ju još uvijek uspješno 'začiniti' s nekoliko posljednjih (izvanstadionskih) natjecanja koja su ostala pred nama.

Za to vrijeme koristimo priliku za zahvalu svima, atletičarkama, atletičarima, trenerima, trenericama te svima onima koji pomažu našem klubu što se odnosi i na profesore, prijatelje, simpatizere te sponzore kluba. I općenito svima onima koji su u nekom i jednom djelu ugradili svoj doprinos.

U ovih 15 godina nije na odmet spomenuti kako smo već osam puta proglašavani najboljim kolektivom što je i jednak broj godina otkada se navedeno proglašenje Hrvatskog atletskog saveza i provodi.

Pozivamo vas da nas i dalje pratite, bilo putem internetske stranice, Instagram profila, Facebook stranice pa i Twitter profila ako ostale društvene mreže padnu. Poseban ponos uvijek je YouTube kanal koji sada već broji preko 7000 videozapisa i bliži je broju 7500. Za ovih petnaest godina, uopće nije loše!

Do kraja godine iskoristit ćemo niz prilika preko stranica i društvenih mreža za podsjetnik na neke ranije sadržaje, ali i na ovogodišnje uspjehe kako bi svi još jednom prisjetili se 15. godine, ali i svih 15.

Neka ih je još, barem s još jednom znamenkom više.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook