Ostalo

BEZ UHLJEBA, MOLIM! Veštić uvjerljivo pobijedio na izborima, ostaje predsjednik Hrvatskog atletskog saveza

Ivan Veštić Foto: SRDJAN VRANCIC/CROPIX Ivan Veštić

Ivan Veštić dobio je svoj 3. mandat na čelnom mjestu Hrvatskog atletskog saveza, odlučeno je danas na redovnoj izbornoj skupštini u Zagrebu.

Kako prenosi službena stranica saveza, dosadašnji predsjednik je dobio 201 glas (72.04%), a njegovom protukandidatu imena Duje Bonacci ostalo je da se zadovolji sa 78 glasova (27.96%).

Isto tako, kako se navodi u istoj objavi, izabrana su 4 dopredsjednika, Izvršni odbor, Nadzorni odbor i Stegovna komisija.

Za dopredsjednike saveza izabrani su: Mario Bratulić, Mario Dobša, Marko Jakopović i Marko Šebalj.

U Izvršni odbor izabrani su: Marko Grgurić, Matija Kikelj, Ana Matijević, Slobodan Miolović, Dalibor Pavić i Elvis Peršić.

U Nadzorni odbor izabrani su: Natko Bošnjak, Zoran Kljajić i Boro Stipić (njihovi zamjenici su Domagoj Štajcar, Zvjezdana Tuma Pavlov i Gordana Gaternik-Zgurić).

U Stegovnu komisiju izabrani su: Ana Ivanović, Matea Matošević i Neven Šepović (njihovi zamjenici su Matea Parlov Koštro, Tena Dautanec i Tena Desić).

Jednostavnim pogledom u broj glasova može se reći kako je velika većina hrvatskih atletskih klubova očigledno zadovoljna dosadašnjim radom i postignućima HAS-a, a zasigurno je dodatno pomogla normalna kampanja novog-starog predsjednika. Nije iznosio neprovjerene i netočne informacije te istima nije manipulirao kako bi stvorio bizarnu (financijsku) bajku koja se pokušala 'podvaliti' u stvarni svijet. Srećom, Suicide Squad je ostao film, nije postao stvarnost.

Čestitke Ivanu Veštiću i njegovom timu na novom mandatu, neka bude još uspješniji i bolji od prijašnjih jer ono što nije sporno - prostora za napredak uvijek ima.

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook