Ostalo

VIDEO: Čukmanu priznanje kao najuspješnijem, posebna priznanja za Jurišu, Tvrtković, Kolara, Bratulića, Mikića, Jakopovića i Markoju

Hrvoje Čukman kao točka na 'i' svečanosti Foto: Renato Branđolica Hrvoje Čukman kao točka na 'i' svečanosti

Osim proglašenja za 2022. godinu, iskoristili smo priliku u sklopu svečanosti odati priznanja onima koji su dugo uz nas.

Pritom je važno za napomenuti kako se nismo ponavljali u priznanjima kako ne bi miješali aktualnu godinu i prijašnje.

Podatak da je Hrvoje Čukman statistički naš najuspješniji član u ovih 15 godina nešto je već što smo i ranije podijelili s vama tako da navedeno nije bila neka posebna tajna ni iznenađenje, ali je svakako navedeno zaslužilo posebno priznanje.

Lara Juriša, Anja Tvrtković, Alen Kolar i Petar Bratulić naši su članovi s iznimnim doprinosom kroz ove godine te smo ih kao takve prepoznali i također istaknuli. Svatko ima svoju sportsku priču i svoj primjer na koje se možemo ugledati.

Od onih koji su nas zadužili po pitanju posebnog djela u funkcioniraju našeg kluba su Marko Jakopović i Boris Markoja kao dobitnici tog djela svečanosti.

U samom uvodu za priznanja koja se tiču 15. godišnjice kluba, nagradu povratničkog naziva "Dobri duh Agrama" za veliku pomoć i entuzijazam u našem djelovanju dobio je Tomislav Mikić.

Kako obično to biva, nisu svi bili prisutni (jer to je ionako teško za izvesti), ali svoja zaslužena priznanja Ana Šimić i Goran Firšt dobit će prvom prilikom.

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook