Ostalo

Predstavnik Agrama na 80.rođendanu Gorbačova

Još jedna ne-atletska vijest, prije tjedan dana proslavljen je 80. rođendan Mihaila Gorbačova u Royal Albert Hallu (London). Kao i svaki veliki događaj, ni ovaj nije mogao proći bez prisutnosti barem jednog Agramera, u ovom slučaju našeg Roka Petrača!

Spider-girl

Vrijeme je za jednu ne-atletsku vijest, ali vezana uz našu članicu Laru Jurišu : U nedjelju, 3.4.2011, održano je natjecanje u slobodnom penjanju, točnije Kup RH u disciplini bouldering.

Jelena Isinbajeva u Agramu!

Jelena Isinbajeva, višestruka svjetska i europska prvakinja i osvajačica zlatnih olimpijskih medalja, u svom povratničkom pohodu na nove medalje odlučila je krenuti s našim klubom!

Nova dva termina za "Stvarnost je takva kakva je"!

Ako ste propustili prikazivanje u 12. i 1.mjesecu, obavještavamo vas da zbog velikog interesa dugometražni dokumentarni film “Stvarnost je takva kakva je (Hrvatska, zemlja šanse) ima nova dva datuma prikazivanja!

 

Gdje: Dokukino, Katančićeva 3, Zagreb (u blizini hotela Palace na Zrinjevcu)

 

Kada:

  • Šesta projekcija : petak, 4. veljače u 21 sat;
  • Sedma projekcija:  nedjelja, 20. veljače u 19 sati

 

Novi datumi projekcije za "Stvarnost je takva kakva je"

Ako ste propustili prikazivanje u 12.mjesecu, obavještavamo vas da zbog velikog interesa dugometražni dokumentarni film “Stvarnost je takva kakva je (Hrvatska, zemlja šanse)  je dobio nova dva datuma prikazivanja!

 

Gdje: Dokukino, Katančićeva 3, Zagreb (u blizini hotela Palace na Zrinjevcu)

 

Kada:

  • Četvrta projekcija : nedjelja, 9. siječnja u 19 sati;
  • Peta projekcija:  nedjelja, 30. siječnja u 21 sat

 

Statistika - Pojedinačno osvojene medalje (2010)

Ove sezone sveukupno smo osvojili 102 medalje! Preciznije, govorimo o osvojenih 43 zlatnih, 31 srebrnih i 28 brončanih odličja! U iduća tri prikaza možete pogledati još detaljniji statistički podatak, koji prikazuje doprinos svakog atletičara!

Party za pamćenje!

Dana 20.11.2010 u prekrasnim klupskim prostorijama burno i veselo proslavljen je 3. rođendan Atletskog kluba Agram i završetak sezone. Uz nazočnost gotovo svih atletičara kluba, trenera i predstavnika sponzora dogodilo se 12satno slavlje = party za pamćenje!

Napadi, server, Kirinić, Visočica, ostala natjecanja...

Nakon 10 dana "izbivanja", web stranica ponovno je online! Prije svega, ispričavamo se svim posjetiteljima što u proteklih dana nisu mogli pristupiti našoj web stranici. Problem je bio u napadima upućenim na našu stranicu, a kasnije su uslijedili problemi sa serverom koji "drži" našu stranicu.

Noviteti u video centru!

Dodana su 2 nova videa! U prvom možete vidjeti kako je Romana Tea Kirnić trčala u Moskvi na 400m (polufinale i finale - isječci) dok je drugi video nastup naše mlađejuniorske štafete u Varaždinu (100-200-300-400m)!

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Uskrs je blagdan kad slavimo radost življenja i život. Bez obzira na koji način proslavljate ovaj blagdan, bilo u duhu vjere ili ne, želimo vam blagoslovljen i sretan Uskrs!


 

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook