Ostalo

Novi tjedan, nova 2 videozapisa

U subotu smo najavili video isječke s natjecanja, za početak pogledajte utrku Agrama I (Karlo Jednačak, Bruno Jednačak, Filip Grčić i Mateo Kovačić) na 4x100m i utrku najjače skupine na 300m gdje je 3.mjesto s osobnim rekordom osvojio Mateo Kovačić.

Predstavnik Agrama na 80.rođendanu Gorbačova

Još jedna ne-atletska vijest, prije tjedan dana proslavljen je 80. rođendan Mihaila Gorbačova u Royal Albert Hallu (London). Kao i svaki veliki događaj, ni ovaj nije mogao proći bez prisutnosti barem jednog Agramera, u ovom slučaju našeg Roka Petrača!

Spider-girl

Vrijeme je za jednu ne-atletsku vijest, ali vezana uz našu članicu Laru Jurišu : U nedjelju, 3.4.2011, održano je natjecanje u slobodnom penjanju, točnije Kup RH u disciplini bouldering.

Jelena Isinbajeva u Agramu!

Jelena Isinbajeva, višestruka svjetska i europska prvakinja i osvajačica zlatnih olimpijskih medalja, u svom povratničkom pohodu na nove medalje odlučila je krenuti s našim klubom!

Nova dva termina za "Stvarnost je takva kakva je"!

Ako ste propustili prikazivanje u 12. i 1.mjesecu, obavještavamo vas da zbog velikog interesa dugometražni dokumentarni film “Stvarnost je takva kakva je (Hrvatska, zemlja šanse) ima nova dva datuma prikazivanja!

 

Gdje: Dokukino, Katančićeva 3, Zagreb (u blizini hotela Palace na Zrinjevcu)

 

Kada:

  • Šesta projekcija : petak, 4. veljače u 21 sat;
  • Sedma projekcija:  nedjelja, 20. veljače u 19 sati

 

Novi datumi projekcije za "Stvarnost je takva kakva je"

Ako ste propustili prikazivanje u 12.mjesecu, obavještavamo vas da zbog velikog interesa dugometražni dokumentarni film “Stvarnost je takva kakva je (Hrvatska, zemlja šanse)  je dobio nova dva datuma prikazivanja!

 

Gdje: Dokukino, Katančićeva 3, Zagreb (u blizini hotela Palace na Zrinjevcu)

 

Kada:

  • Četvrta projekcija : nedjelja, 9. siječnja u 19 sati;
  • Peta projekcija:  nedjelja, 30. siječnja u 21 sat

 

Statistika - Pojedinačno osvojene medalje (2010)

Ove sezone sveukupno smo osvojili 102 medalje! Preciznije, govorimo o osvojenih 43 zlatnih, 31 srebrnih i 28 brončanih odličja! U iduća tri prikaza možete pogledati još detaljniji statistički podatak, koji prikazuje doprinos svakog atletičara!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook