Ostalo

Ekipna i hodačka nedjelja pred nama

Bilo kuda, Agramovci svuda Foto: AK Agram Bilo kuda, Agramovci svuda

U trenutku pisanja ove vijesti u Ljubljani se održava novo natjecanje Balkanation, a sutra naše članove i članice pratimo na čak tri natjecanja.

Radi se o ekipnom natjecanju pod okriljem Balkanske federacije koje je na neki način uvod u ovaj pretežito ekipni vikend. Rezultate naših reprezentativaca (Dora Filipović i Anamarija Petters) i izvještaj će te moći pročitati danas do kraja dana na našoj stranici.

Sutra je još bogatiji dan, hodači i hodačice iz našeg kluba putuju u Redlham, mjestašce u Austriji gdje će pokušati ostvariti što bolje rezultate i plasmane. Natjecanje počinje u 12h, a do tada bi već trebali biti gotovi naši polumaratonci Goran Grdenić, Goran Murić i Antun Pavelić koji nastupaju na Ekipnom prvenstvu Hrvatske spomenute discipline u Varaždinu.

Prošle godine su bili drugoplasirani, a ove će pokušati otići do najveće stepenice pobjedničkog postolja! I natjecanje koje najkasnije od ovih tri počinje je Ekipno prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke s mjestom održavanja u Zagrebu, Sveticama.

Branimo naslove juniorskih ekipnih doprvaka Hrvatske, a pritom ćemo (naravno) pokušati izboriti onaj najbolji plasman tj. pobjedu. Ambijent na spomenutoj lokaciji proteklih godina zasigurno nije lijep, ali u središtu pozornosti su ipak atletičari i atletičarke pa stoga pozivamo sve koji mogu i planiraju da provedu nedjeljno poslijepodne s našim juniorima i juniorkama. Svaka podrška uvijek je dobrodošla.

Vremenska prognoza nije obećavajuća, ali možda u ovom nepredvidljivom vremenu se 'poklope' uvjeti što bolji za sutrašnje nastupe.

Želimo svim našim atletičarima i atletičarkama na spomenutim lokacijama i natjecanjima što uspješnije nastupe i rezultate!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook